Επεισόδιο έξω από το σπίτι του πρώην αρχηγού της αστυνομίας με σεσημασμένο χρυσαυγίτη για σεξουαλικά εγκλήματα

Gazzetta team
Επεισόδιο έξω από το σπίτι του πρώην αρχηγού της αστυνομίας με σεσημασμένο χρυσαυγίτη για σεξουαλικά εγκλήματα
​Σοβαρό επεισόδιο, όπως χαρακτηρίζεται από την αστυνομία, έξω από το σπίτι του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ με πρωταγωνιστή έναν σεσημασμένο χρυσαυγίτη!

Σοβαρό επεισόδιο προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (12/10) έξω από το σπίτι του πρώην αρχηγού της αστυνομίας, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα, που δήλωσε χρυσαυγίτης.

Τον άντρα εντόπισε αστυνομικός της προσωπικής ασφάλειας του πρώην αρχηγού, να περιεργάζεται τα οχήματα έξω από την οικία του, και αμέσως ενημέρωσε την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ομάδες της οποίας επιτηρούν τις τελευταίες ημέρες πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με τις δικογραφίες και την ποινική μεταχείριση των καταδικασμένων πλέον στελεχών της Χρυσής Αυγής, ως μελών εγκληματικής οργάνωσης, με τον φόβο πράξεων αντεκδίκησης.

Όπως αναφέρει «Το Βήμα», o άνδρας, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, δήλωσε μέλος της Χρυσής Αυγής και εκτόξευσε απειλές κατά του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Οδηγήθηκε, λοιπόν, στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε πως σε βάρος του εκκρεμούσαν και καταδικαστικές αποφάσεις για σεξουαλικά αδικήματα!