Πορτοσάλτε: «Τελειώσαμε με τον φασισμό της Χρυσής Αυγής, όχι όμως και με τον φασισμό της Άκρας Αριστεράς» (vid)

Gazzetta team
Πορτοσάλτε: «Τελειώσαμε με τον φασισμό της Χρυσής Αυγής, όχι όμως και με τον φασισμό της Άκρας Αριστεράς» (vid)
Ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ για την παρέμβαση από αναρχικούς στο σπίτι του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως βιώνει μια τρομοκρατία για περισσότερα από 10 χρόνια, απλά και μόνο επειδή λέει τη γνώμη του.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε απόψε (11/10) ο Άρης Πορτοσάλτε, προκειμένου να μιλήσει για την παρέμβαση αναρχικών στο σπίτι του.

Θυμίζουμε, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους της πολυκατοικίας όπου μένει ο δημοσιογράφος και πέταξαν τρικάκια στην είσοδο.

Μάλιστα, είναι η δεύτερη παρέμβαση μέσα σε έναν χρόνο, μετά από εκείνη του Ρουβίκωνα.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, λοιπόν, έκανε λόγο για «φασιστικού τύπου επιδρομή» και είπε, μεταξύ άλλων, ότι από την περασμένη Τετάρτη (7/10), όταν και εξέφρασε στον ΣΚΑΪ την άποψη πως οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι έξω από το Εφετείο κακώς ήταν εκεί, καθώς προκαλούν «δικαστική πίεση» αναφορικά με την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, ΜΜΕ φίλα προσκείμενα στην αξιωματική αντιπολίτευση τον έβαλαν στο στόχαστρο.

Τονίζει, μάλιστα, ότι προειδοποίησε ήδη από το πρωί της Παρασκευής, και σημειώνει, δε, χαρακτηριστικά: «Είπαμε μεσοβδόμαδα ότι τελειώσαμε με τον φασισμό της Χρυσής Αυγής. Φοβάμαι, όμως, και είναι μπροστά μου, ότι δεν τελειώσαμε με τον φασισμό της Άκρας Αριστεράς, που εκδηλώνεται εις βάρος μου τον τελευταίο χρόνο διπλά».

«Η επίθεση θυμίζει τα τάγματα εφόδου που δρούσαν την περίοδο του μεσοπολέμου. Αυτό υφίσταμαι εγώ και η οικογένειά μου. Πρόκειται για παραβίαση της οικογενειακής εστίας. Βιώνω μια τρομοκρατία για περισσότερα από 10 χρόνια, απλά και μόνο επειδή λέω τη γνώμη του», ανέφερε ακόμα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε: