«Οι Χρυσαυγίτες έκαναν τους μάγκες, αλλά στον Κορυδαλλό έκλαιγαν σαν μικρά παιδιά» (vid)

Gazzetta team
«Οι Χρυσαυγίτες έκαναν τους μάγκες, αλλά στον Κορυδαλλό έκλαιγαν σαν μικρά παιδιά» (vid)
Ο Δημήτρης Παππάς έκανε μία σύγκριση της εικόνας των σκληρών της Χρυσής Αυγής πριν και μετά την σύλληψή τους.

Από προχθές που άρχισαν να δευτερολογούν οι συνήγοροι υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής, ζητώντας ελαφρυντικά για τους πελάτες τους, έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση οι δικαιολογίες που προβάλουν για να πέσουν στα μαλακά.

Δικαιολογίες που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την εικόνα των σκληρών που είχε φροντίσει να προβάλουν μέχρι να ξεκινήσει η δίωξή τους και η διάλυση ουσιαστικά της εγκληματικής οργάνωσης.

Το πρωί της Παρασκευής στο Mega, όταν η κουβέντα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» έφτασε σε αυτό το κομμάτι, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παππάς έφερε στην δημοσιότητα κάποια στοιχεία του ρεπορτάζ από το 2013 όταν και τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής είχαν προφυλακιστεί.

«Τσάμπα μάγκες. Είναι με μεγάλα μπράτσα και κουκούτσι μυαλό στο κεφάλι. Να θυμίσουμε πως όταν ήταν προφυλακισμένοι έκλαιγαν στον Κορυδαλλό», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Συνήθως πήγαιναν ομάδες, 5-5, 10-10, ένας δεν πήγαινε μόνος του. Πήγαιναν 2-3-4-5 μαζί. Αυτή είναι η μαγκιά τους. Όταν έβρισκαν αδύναμο άνθρωπο έδειχναν τον "ανδρισμό" τους. Στις φυλακές Κορυδαλλού έκλειγαν σαν μικρά παιδιά, για να μην το πω διαφορετικά».

Δείτε το χαρακτηριστικά στιγμιότυπο μετά το 1:30 του παρακάτω video...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ