Οι πιο απίθανες δικαιολογίες των Χρυσαυγιτών για ελαφρυντικά: Τζάμπι-τζάμπι, φιλόζωοι και γάμος με την ίδια γυναίκα

Gazzetta team
Οι πιο απίθανες δικαιολογίες των Χρυσαυγιτών για ελαφρυντικά: Τζάμπι-τζάμπι, φιλόζωοι και γάμος με την ίδια γυναίκα
Οι καλύτερες από τις δικαιολογίες που ειπώθηκαν στο εφετείο, προκειμένου να αναγνωριστούν ελαφρυντικά στους ένοχους της Χρυσής Αυγής.

Μετά την καταδικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή, χθες, ακολούθησε η προσπάθεια των συνηγόρων να εξασφαλίσουν ελαφρυντικά για τους ενόχους πελάτες τους.

Εκεί λοιπόν μέχρι αργά το βράδυ, ακούστηκαν διάφορα κουφά πράγματα για τα πρωτοπαλίκαρα της εγκληματικής οργάνωσης, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντιδιαστολή με την εικόνα που... πλάσαραν μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Διαβάστε κάποιες από τις καλύτερες ατάκες που ακούστηκαν...

  • Για τον Ηλία Παναγιώταρο: «Συνεχίζει να είναι αιμοδότης, να κάνει μέχρι και το 2018, 2000 ερωτήσεις στη Βουλή. Το 10% είναι για ΑΜΕΑ σε σχολεία. Τα έχουμε διαβάσει. Έκανε 200 ομιλίες πάνω στα ίδια θέματα. Αυτό δεν είναι πολιτική δράση που αντικατοπτρίζει τι έκανε
  • Για τον Στάθη Μπούκουρα: «Έχουμε μία θετική δράση, να εκφράζει πατριωτικές σκέψεις, να δίνει ζωοτροφές και, εντάξει, αν δε δοθεί στο Μπούκουρα το ε, απογοητεύομαι! Ας πετάξω στο ότι είχε Πακιστανούς στους φούρνους του, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το μετά».
  • Για τον Νίκο Μίχο: «Ππροστάτευσε ζώα, είχε κοινωνικό βίο, είχε επαγγλεματικό βίο ως έμπορος ζωωοτοφών, παντρεύτηκε την ίδια γυναίκα».
  • Για τον Ηλία Κασιδιάρη: «Yπέστη όχι μόνο μια ποινική δίωξη που κρίνατε εσείς αλλά και πολλές άλλες. Αυτό τι σημαίνει; Δε σημαίνει σύννομο βίο; Πήγε σε πολλά δικαστήρια και απηλλάγη. Μια σειρά δικαστικών λειτουργών έκριναν ότι είναι αθώος. Ή θα του πούμε επειδή κύριε σου αρέσει να κάνεις σκοποβολή δεν έχεις σύννομο βίο; Γιατί αν πάμε έτσι, θα πουμε στον άλλο «γιατί κάνεις σερφ», «γιατί είσαι γυμνιστής», «γιατί κανεις τζάμπι-τζάμπι».
  • Για τον Γιώργο Γερμενή: «Ο Γερμενής επέδειξε μέχρι τον χρόνο τέλεσης της πράξης απόλυτο σεβασμό, έχει υπάρξει χρόνια μουσικός και συνεργάστηκε με μάνατζερ από την Ινδία και έχει καταθέσει υπέρ του κου Γερμενή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ