Η ΕΛ.ΑΣ έχει έτοιμο σχέδιο για την Χρυσή Αυγή: Ετοιμάζονται ταυτόχρονες συλλήψεις (vid)

Gazzetta team
Η ΕΛ.ΑΣ έχει έτοιμο σχέδιο για την Χρυσή Αυγή: Ετοιμάζονται ταυτόχρονες συλλήψεις (vid)
Από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έχει ήδη καταρτιστεί σχέδιο για τα μέλη της Χρυσής Αυγής που θα περάσουν την πόρτα των φυλακών.

Μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνονται στις ποινές και κατ' επέκταση στο ποιοι από τους ένοχους θα καταλήξουν στην φυλακή.

Θυμίζουμε οτι ελάχιστοι ήταν οι κατηγορούμενοι που βρέθηκαν στο εφετείο, ενώ από τα μεγάλα ονόματα, όπως ο Νίκος Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρά του, ουδείς έδωσε το παρών.

Στην Ελληνική Αστυνομία ούτε που θέλουν να σκέφτονται οτι μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα στη διαδικασία σύλληψης όσων πρέπει να περάσουν την πόρτα της φυλακής, για αυτό και σύμφωνα με το ethnos.gr ήδη υπάρχει ειδικό σχέδιο.

Έχουν φροντίσει να γνωρίζουν το στίγμα αυτών που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να χρειαστεί η φυλάκισή τους, ενώ υπάρχει ειδικό πλάνο ακόμα και για ταυτόχρονες συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι επτά πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν ένοχοι για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσα σε αυτούς ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ο Χρήστος Παππάς, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ