Selfie με μέτρα: Η φωτογραφία του Σωτήρη Τσιόδρα με ηλικιωμένη στην Κυψέλη (pic)

Gazzetta team
Selfie με μέτρα: Η φωτογραφία του Σωτήρη Τσιόδρα με ηλικιωμένη στην Κυψέλη (pic)
Ο Σωτήρης Τσιόδρας τηρεί τα μέτρα ακόμη και για να βγει μια... selfie φωτογραφία!

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, αν και έχει αποφασίσει να μείνει πίσω από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, παραμένει εξαιρετικά αγαπητός στον κόσμο.

Ουδείς ξεχνάει, άλλωστε, τον άνθρωπο που στην περίοδο της καραντίνας «έμπαινε» καθημερινά στα σπίτια των Ελλήνων, και άπαντες κρέμονταν από τα χείλη του στις ενημερώσεις από το υπουργείο Υγείας για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα.

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, κάθε του παρουσία προκαλεί έναν μικρό χαμό.

Έτσι έγινε και σήμερα (25/9), καθώς βρέθηκε μαζί με τους Βασίλη Κικίλια και Παναγιώτη Αρκουμανέα στην πλατεία της Κυψέλης, όπου πραγματοποιήθηκαν μαζικά τεστ κορονοϊού, με στόχο τον έλεγχο της πανδημίας στο κέντρο της Αθήνας.

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, ο οποίος, να σημειώσουμε, δεν έβγαλε δευτερόλεπτο τη μάσκα του, ήταν αυτός που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα από τους περαστικούς και τους κατοίκους της περιοχής. Πολλοί, απλά τον χαιρέτησαν και εκείνος ανταπέδιδε με χαμόγελο, αλλά πάντα από απόσταση, ενώ άλλοι τον ρωτούσαν σχετικά με την κατάσταση, ζητώντας τις συμβουλές του.

Η πιο χαρακτηριστική στιγμή, ωστόσο, ήταν όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα πλησίασε τον Σωτήρη Τσιόδρα, έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο και του ζήτησε να βγάλουν μαζί μία selfie φωτογραφία. Ο λοιμωξιολόγος δεν της χάλασε το χατίρι και φωτογραφήθηκε μαζί της.

Ακόμη και τότε, όμως, ο κ. Τσιόδρας τήρησε την απαραίτητη απόσταση, συνεχίζοντας να δίνει το καλό παράδειγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ