Καπετάνιος κρουαζιερόπλοιου στον Πειραιά έδιωξε δύο Γερμανούς τουρίστες γιατί δεν τηρούσαν τις οδηγίες

Gazzetta team
Καπετάνιος κρουαζιερόπλοιου στον Πειραιά έδιωξε δύο Γερμανούς τουρίστες γιατί δεν τηρούσαν τις οδηγίες
Δύο Γερμανοί τουρίστες δεν είχαν διάθεση να πειθαρχήσουν στις οδηγίες για την πανδημία και το αποτέλεσμα ήταν να διωχθούν από το επίσης γερμανικό κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 6.

Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου Mein Schiff 6 άφησε στον Πειραιά τους δύο επιβάτες οι οποίοι δεν τήρησαν τις οδηγίες για τον κορονοϊό.

Η εφημερίδα Merkur που αναδεικνύει το θέμα γράφει πως οι δύο επιβάτες «απομακρύνθηκαν από το υπόλοιπο γκρουπ μόλις το πλοίο έδεσε στον Πειραιά. Ωστόσο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο ατομικός περίπατος απαγορεύεται αυστηρά. Οι παραθεριστές το έπραξαν και υπέστησαν τις συνέπειες, καθώς τους απαγορεύθηκε η είσοδος στο πλοίο. Αναγκάστηκαν μάλιστα να φροντίσουν οι ίδιοι για την επιστροφή τους».

Το πλοίο θα ολοκλήρωνε το ταξίδι του το Ηράκλειο, απ'όπου και ξεκίνησε, όπως είπε εκπρόσωπος της εταιρίας και είχε οργανωθεί από τις 13 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Το σκεπτικό του καπετάνιου ήταν πως όποιος απομακρύνεται από το γκρουπ κινδυνεύει να μολυνθεί με τον κορονοϊό και στη συνέχεια να τον μεταφέρει στο πλοίο.

Αυτό ήταν εκ των προτέρων γνωστό στους επιβάτες, ωστόσο οι δύο Γερμανοί θεώρησαν φρόνιμο να κάνουν μία βολτούλα όταν το πλοίο έδεσε στον Πειραιά.

Έτσι έμειναν στο λιμάνι και τα έξοδα για την επιστροφή τους, θα τα πληρώσουν οι ίδιοι.