Πρέβεζα: Για ένα παλιό αυτοκίνητο πυροβόλησε τον αδερφό του και τον καφετζή (pics)

Gazzetta team
Πρέβεζα: Για ένα παλιό αυτοκίνητο πυροβόλησε τον αδερφό του και τον καφετζή (pics)
Άφαντος παραμένει ο δράστης αιματηρού επεισοδίου στην Άνω Μυρσίνη Πρέβεζας, ο οποίος πυροβόλησε τον αδερφό του και έναν καφετζή.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Άνω Μυρσίνης από την απόπειρα ανθρωποκτονίας στο κέντρο του χωριού.

Αστυνομικοί της Πρέβεζας χτενίζουν την περιοχή γύρω από την Μυρσίνη Πρέβεζας για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 48χρονου δράστη του αιματηρού επεισοδίου που συγκλονίζει την περιοχή.

Ο 48χρονος χθες το μεσημέρι αφού πυροβόλησε με καραμπίνα στο κέντρο της Άνω Μυρσίνης τον 41χρονο αδελφό του και έναν 40χρονο ιδιοκτήτη καφενείου άλλου χωριού της περιοχής, διέφυγε πεζός και από τότε αναζητούνται τα ίχνη του, όπως αναφέρει το mypreveza.gr.

Οι δύο άνδρες νοσηλεύονται σοβαρά τραυματισμένοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η κατάσταση της υγείας του 40χρονου χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ενώ σταθερή παραμένει η κατάσταση του 41χρονου.

Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν πως η αφορμή για το αιματηρό επεισόδιο ήταν ένα παλιό αγροτικό αυτοκίνητο που ανήκε στην ηλικιωμένη μητέρα των δύο αδελφών.

Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη, ενώ ο δράστης, ντόπιος της περιοχής, γνωρίζει πολύ καλά τα μονοπάτια σε μια τεράστια δασώδη έκταση, σύμφωνα με το prevezabest.gr.

Πηγή φωτογραφιών: prevezabest.gr.