Αχαΐα: Επικοινώνησε με το 112, είπε ότι τον κυνηγούν και μετά τον έψαχνε η αστυνομία

Gazzetta team
Αχαΐα: Επικοινώνησε με το 112, είπε ότι τον κυνηγούν και μετά τον έψαχνε η αστυνομία
Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό Γερμανού υπηκόου στην Αχαΐα. Ενημέρωσε το 112 πως τον κυνηγούν. Οι έρευνες της αστυνομίας και η ενημέρωση της Πρεσβείας.

Σε αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό ενός Γερμανού υπηκόου επιδόθηκαν από τη νύχτα του Σαββάτου οι αστυνομικές Αρχές της Αχαΐας.

Όπως αναφέρει το tempo24.news ο άνδρας επιβιβάστηκε σε λεωφορείο της γραμμής Πάτρα-Αθήνα και στο ύψος του Αιγίου για άγνωστους λόγους αποβιβάστηκε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γερμανός επικοινώνησε από το κινητό του με το «112» όπου και ενημέρωσε πως κάποιοι, τους οποίους δεν κατονόμασε, τον κυνηγούν και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και η Γερμανική Πρεσβεία και αστυνομικοί από την Αχαΐα (και πιο συγκεκριμένα από το Αίγιο) ξεκίνησαν τις αναζητήσεις.

Με τη συνδρομή της τεχνολογίας και ειδικότερα του σήματος του κινητού του τηλεφώνου, κατάφεραν μετά από ώρες να τον εντοπίσουν σε περιοχή κοντά στο σημείο που αποβιβάστηκε και στη συνέχεια να τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο για ψυχιατρική εκτίμηση της κατάστασής του.