Βίντεο ντοκουμέντο από την Ορεστιάδα: Νεαρός ημίγυμνος περικυκλωμένος από ΜΑΤ εκτός υπηρεσίας (vid)

Gazzetta team
Βίντεο ντοκουμέντο από την Ορεστιάδα: Νεαρός ημίγυμνος περικυκλωμένος από ΜΑΤ εκτός υπηρεσίας (vid)
Νέο video από τα όσα έγιναν στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Βίντεο ντοκουμέντο από τα μεγάλης έκτασης επεισόδια που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, έφερε στην δημοσιότητα το thesstoday.

Θυμίζουμε οτι αρχικά είχε γίνει γνωστό πως δύο άνδρες των ΜΑΤ είχαν εντοπιστεί από νεαρούς που τους είχαν επιτεθεί, με αποτέλεσμα ο ένας να δεχθεί μαχαιριά, ο άλλος μπουκάλι και τα επεισόδια να γενικευτούν.

Ωστόσο τις επόμενες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας μίας διαφορετική εκδοχή που ήθελε τους συγκεκριμένους άνδρες να έχουν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και να είναι εκτός εαυτού, προκαλώντας επεισόδια.

Μάλιστα αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι αστυνομικοί με πολιτικά πήραν τον εξοπλισμό τους, γκλοπ κτλ, μέσα από την κλούβα που θα τους παραλάμβαινε και εξαπέλυσαν επίθεση ενάντια στους νεαρούς, χρησιμοποιώντας ακόμα και κρότου-λάμψης.

Στο νέο video, φαίνεται ένας νεαρός να έχει μείνει ημίγυμνος και να είναι περικυκλωμένους από άνδρες με πολιτικά, οι οποίοι όμως κρατούν αστυνομικό εξoπλισμό.

Οι οικογένειες των νεαρών που κατηγορήθηκαν ως βασικοί υπαίτιοι της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών προτίθενται τώρα να καταθέσουν μηνύσεις καταγγέλλοντας ότι έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας και ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος των δύο νεαρών, Χρυσοβαλάντης Παντσίδης, στο Thesstoday.gr «τις επόμενες μέρες ενδέχεται να ακολουθήσουν μηνύσεις, λόγω της αστυνομικής βίας που ασκήθηκε εις βάρος των πελατών μου».