Χωρίς μάσκα ο Μπακογιάννης στη συναυλία της Βίσση, «καρφιά» από Ακρίτα και Βαρδή: Τι απάντησε ο ίδιος (pics)

Gazzetta team
Χωρίς μάσκα ο Μπακογιάννης στη συναυλία της Βίσση, «καρφιά» από Ακρίτα και Βαρδή: Τι απάντησε ο ίδιος (pics)
Με αφορμή τις φωτογραφίες που δείχνουν τον δήμαρχο Αθηναίων να παρακολουθεί τη συναυλία της Άννας Βίσση χωρίς μάσκα προστασίας.

Αυστηρή κριτική μέσω Facebook δέχτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης από την Έλενα Ακρίτα και τον Γιάννη Βαρδή.

Αφορμή στάθηκε η παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη χωρίς μάσκα προστασίας, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, στη συναυλία της Άννας Βίσση στην Τεχνόπολη.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο Facebook:

«Χωρίς μάσκα ο Μπακογιάννης κι η παρέα του. Χτες Τεχνόπολη στην Άννα Βίσση. Με σχεδόν διακόσια κρούσματα στην Αττική, ο δήμαρχος του μεγάλου περιπάτου δίνει και πάλι το λαμπρό παράδειγμα, όπως τότε με το σιντριβάνι της Ομόνοιας».

Χωρίς μάσκα ο Μπακογιάννης κι η παρέα του. Χτες Τεχνόπολη στην Αννα Βισση. Με σχεδόν διακόσια κρούσματα στην Αττική, ο...

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

Κατά του Κώστα Μπακογιάννη ξέσπασε και ο τραγουδοποιός Γιάννης Βαρδής, βλέποντας τις φωτογραφίες από τη βραδιά: «Χτεσινή φώτο. Μάλλον τα μέτρα δεν είναι για όλους. Όσο και να θέλω να σας πιστέψω με κάνετε να αισθάνομαι κουτός. Δεν εστιάζω στα πρόσωπα αλλά στο αποτελεσμα των όσων λετε.Τα πρόσωπα μου ειναι αδιάφορα. Ζω στο ίδιο έργο θεατής απ το 80.

Σε μια περίοδο λοιπόν που ήδη μετράμε σχεδόν 7 μήνες χωρίς δουλειά, Η φώτο αυτή όπως και δεκάδες άλλες μου θυμίζει τον γονιό που λέει στο παιδί του τι δεν πρέπει να κάνει αλλα κάνει τα ίδια μπροστά του. Μόνο που αυτό το παιδί μεγάλωσε και δεν αντέχει άλλη κοροϊδία ούτε για τον ίδιο άλλα ούτε και για τα παιδιά του.Μιλάτε για λάθος νοοτροπία όταν εσείς γαλουχήσατε έναν ολόκληρο λαό να σκέφτεται λάθος. Ευθύνη έχουμε και εμείς που σας ψηφίζαμε τόσα χρόνια μπλε,κόκκινους πράσινους μας κάνατε ένα λαό να ζει μέσα στο θυμό ενώ θα μπορούσατε να βοηθήσετε και το τόπο και τους ανθρώπους του τόπου.Μέσα στην απογοήτευση μου θα σας πω πως κατανοώ γιατί δεν μπορείτε.Γιατί απλούστατα σας λείπει το πιο σημαντικό συστατικό για να αλλάξουν τα πράγματα. Και αυτό λέγεται αγάπη!».

Χτεσινή φώτο. Μάλλον τα μέτρα δεν είναι για όλους. Όσο και να θέλω να σας πιστέψω με κάνετε να αισθάνομαι κουτός. Δεν...

Δημοσιεύτηκε από Giannis Vardis στις Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020

Η απάντηση του Κώστα Μπακογιάννη

Ο δήμαρχος Αθηναίων με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι τα νέα μέτρα τη για τη χρήση μάσκας στην Αττική, τα οποία συμπεριλαμβάνουν και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ισχύουν από σήμερα, Τετάρτη (16/9) και θα εφαρμοστούν στο ακέραιο και στην Τεχνόπολη, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε όσους τον κατέκριναν για τη μη χρήση μάσκας στη συναυλία της Άννας Βίσση, όπως η Έλενα Ακρίτα και ο Γιάννης Βαρδής.

Μάλιστα καλεί όσους αμφισβητούν την τήρηση των μέτρων να παρευρεθούν σε μία από τις επόμενες συναυλίες για να το διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια ότι τηρούνται τα μέτρα.

Ακόμα αναφέρει ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να πηγαίνει στις εκδηλώσεις εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα όπως συνέβαινε και μέχρι τώρα στον συγκεκριμένο χώρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Καλημέρα. Να είμαστε ξεκάθαροι. Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όλο το καλοκαίρι, απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει άψογες εκδηλώσεις, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων, με επαγγελματισμό υψηλού επιπέδου και με απόλυτη υπευθυνότητα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

35 συναυλίες που στήριξαν τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στον πολιτισμό σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Δεν είναι θεωρία, το καταφέραμε στην πράξη.

Με πληρότητα 44% , ενσυνείδητα χαμηλότερη ακόμη και από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες (75% μέχρι χθές, 50% από σήμερα), με υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την είσοδο και την έξοδο, με ταξιθεσία, με αποστάσεις, με καθήμενους μόνο. Με την ίδια υπευθυνότητα προσαρμοζόμαστε και στα νέα μέτρα, από σήμερα και οι καθήμενοι πρέπει να φοράνε μάσκες. Προφανώς θα συνεχίσω κι εγώ αλλά και όλοι όσοι αγαπούν τον πολιτισμό να συμμετέχουμε στις υποδειγματικές εκδηλώσεις της Τεχνόπολης. Και επειδή όσοι έρχονται δίνουν τα εύσημα στην ομάδα της Τεχνόπολης, εκείνοι που μας αμφισβητούν, ας έρθουν σε μια από τις επόμενες συναυλίες για να το διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια. Θα περάσουν καλά και με απόλυτη ασφάλεια. Σας περιμένουμε. Εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων».

Καλημέρα. Να είμαστε ξεκάθαροι. Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όλο το καλοκαίρι, απέδειξε ότι μπορεί να διοργανώνει...

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020
Πηγή: Reader.gr