Μύκονος: Η αστυνομία συνέλαβε για διατάραξη ενοικιαστή βίλας, αλλά δεν έκανε έλεγχο για τα 300 άτομα στο πάρτι βάφτισης

Gazzetta team
Μύκονος: Η αστυνομία συνέλαβε για διατάραξη ενοικιαστή βίλας, αλλά δεν έκανε έλεγχο για τα 300 άτομα στο πάρτι βάφτισης
Η αστυνομία έκανε έφοδο σε πάρτι βάφτισης με 300 καλεσμένους σε βίλα στη Μύκονο, συνέλαβε τον ενοικιαστή της για διατάραξη κοινής ησυχίας, και το γλέντι συνεχίστηκε κανονικότατα...

Εντύπωση προκαλεί η στάση της αστυνομίας χθες (12/9) βράδυ στη Μύκονο.

Όπως αναφέρει το protothema.gr σε ρεπορτάζ του, σε βίλα του νησιού, στην περιοχή Αλεόμανδρα, γινόταν πάρτι βάφτισης γνωστής οικογένειας της Μυκόνου. Λίγο μετά τις 10, ωστόσο, περίοικοι παραπονέθηκαν για τη φασαρία, με αποτέλεσμα να παρέμβουν αστυνομικοί.

Όταν, λοιπόν, οι άνδρες του Α.Τ. Μυκόνου έφτασαν στη βίλα, το άτομο το οποίο εμφανίστηκε ως ενοικιαστής συνελήφθη με την κατηγορία της διατάραξης. Όμως δεν έγινε κανένας έλεγχος για τον αριθμό των ατόμων στο πάρτι, που υπερέβαινε, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τους 300, ενώ το όριο σε αντίστοιχες εκδηλώσεις και λόγω των περιοριστικών μέτρων είναι μέχρι 50.

Το protothema.gr σημειώνει πως το πάρτι, όχι μόνο δεν διεκόπη, αλλά συνεχίστηκε μέχρι τις 4 το πρωί, παρά τις έντονες αντιδράσεις των περίοικων. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν σημαίνουσες προσωπικότητες, τοπικοί παράγοντες και συγγενείς πολιτικών προσώπων.

Ο ενοικιαστής της βίλας, δε, αφέθηκε ελεύθερος σήμερα (13/9) το πρωί και αναμένεται να οριστεί ρητή δικάσιμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...