Φάρσαλα: Αστυνομικοί πήγαν σε σπίτι για διατάραξη κοινής ησυχίας και δέχθηκαν βροχή από μπουκάλια

Gazzetta team
Φάρσαλα: Αστυνομικοί πήγαν σε σπίτι για διατάραξη κοινής ησυχίας και δέχθηκαν βροχή από μπουκάλια
Με... βροχή από μπουκάλια υποδέχθηκαν αστυνομικούς στα Φάρσαλα, που πήγαν σε σπίτι μετά από κλήση για διατάραξη κοινής ησυχίας!

Βομβαρδισμό από μπουκάλια δέχθηκαν αστυνομικοί του τοπικού Α.Τ. στα Φάρσαλα, όταν πήγαν σε σπίτι μέσα στη νύχτα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (3/9), μετά από κλήση για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το protothema.gr, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να απομακρύνουν από το σημείο το περιπολικό για να μην υποστεί ζημιές, γεγονός, ωστόσο, που εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες και διέφυγαν.

Παρ' όλα αυτά, στο πλαίσιο της προανάκρισης ταυτοποιήθηκε ένας 37χρονος Ρομά, ο οποίος εντοπίστηκε το επόμενο μεσημέρι και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επίθεση κατά υπαλλήλων, απείθεια και διατάραξη κοινής ησυχίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος του άσκησε δίωξη, του όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί ποιοι άλλοι συμμετείχαν στην επίθεση κατά των αστυνομικών.