Νέο περιστατικό εφηβικής βίας στο Γαλάτσι: 20 άτομα χτυπούσαν 17χρονο για 10 λεπτά

Gazzetta team
Νέο περιστατικό εφηβικής βίας στο Γαλάτσι: 20 άτομα χτυπούσαν 17χρονο για 10 λεπτά
Ο 17χρονος έμεινε αναίσθητος από την επίθεση που δέχθηκε και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μέρες από το περιστατικό στην Λαμία με την 13χρονη που δέχθηκε επίθεση από 17χρονες και ακόμα ένα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά δεν έγινε στην επαρχία, αλλά στην Αθήνα και θύμα ήταν ένας 17χρονος στο Γαλάτσι που ξυλοκοπήθηκε άγρια από μία παρέα 20 ατόμων και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως αναφέρει το dikastiko.gr, το νέο περιστατικό έγινε έγινε το περασμένο Σάββατο 28 Αυγούστου στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Γαλάτσι και όπως περιέγραψε η μητέρα του νεαρού στην αστυνομία «έχει πολλαπλά κατάγματα σε όλο το κεφάλι και στην κάτω γνάθο που θα χρειαστεί χειρουργείο και πολλαπλά γδαρσίματα και μώλωπες σε όλο το σώμα. Ο γιος μου έζησε από θαύμα».

Από την βιαιότητα των χτυπημάτων μάλιστα, έχασε τις αισθήσεις του και αν οι δράστες δεν καταλάβαιναν πως κάποιοι γονείς που ήταν κοντά στο σημείο είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία, ενδεχομένως τα πράγματα να ήταν χειρότερα.

Και να σκεφτεί κανείς πως επειδή γνωρίζει πολεμικές τέχνες ήξερε πως να προφυλάξει κάποια ζωτικά σημεία του σώματός του.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από δύο επισκέψεις των γονέων του 17χρονου στο αστυνομικό τμήμα, έχουν ταυτοποιηθεί δύο από τους δράστες, εις βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία.

«Οι ανήλικοι δράστες έχουν προβεί και σε άλλες εγκληματικές πράξεις, όπως ενημέρωσαν άλλοι γονείς τη μητέρα του θύματος αλλά και την Ασφάλεια Γαλατσίου. Ο αρχηγός της συμμορίας, όπως της ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, είναι ο φόβος και τρόμος της περιοχής, καθώς κυκλοφορεί με στιλέτο και χτυπά τα παιδιά. Οι τέσσερεις από τους είκοσι δράστες, ήδη έχουν αναγνωριστεί από το θύμα τους και έχει σχηματιστεί φάκελος ενώ η ασφάλεια συνεχίζει την έρεύνα για την ανεύρεση και των υπόλοιπων μελών της συμμορίας», δήλωσε στο dikastiko.gr η δικηγόρος της οικογένειας, Κατερίνα Φραγκάκη.