Ανήλικοι στον Αστακό έβαζαν εμπόδια στους οδηγούς και προκαλούσαν ατυχήματα

Gazzetta team
Ανήλικοι στον Αστακό έβαζαν εμπόδια στους οδηγούς και προκαλούσαν ατυχήματα
Τέσσερις ανήλικοι έβαζαν εμπόδια σε δρόμο χωρίς φωτισμό, με αποτέλεσμα να προκαλούν τον τραυματισμό των οδηγών.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά τρεις φορές, έβαλαν σε κίνδυνο την υγεία οδηγών που περνούσαν από την Επαρχιακή Οδό Αστακού Φυτειών, μία παρέα τεσσάρων ανηλίκων.

Οι συγκεκριμένοι λοιπόν έβαζαν σε ένα σημείο που δεν έχει φωτισμό διάφορα εμπόδια, με αποτέλεσμα να προκαλούν τροχαία και τραυματισμούς.

Αυτό γινόταν είτε με μεγάλες πέτρες που έβαζαν στον δρόμο με στόχο αυτοκίνητα, είτε με σχοινιά με στόχο τις μηχανές.

Αναλυτικά τα τρία περιστατικά για τα οποία κατηγορούνται είναι τα εξής...

• Στις 22-8-2020 αργά το βράδυ, σε χωριό στην Επαρχιακή Οδό Αστακού Φυτειών, σε σημείο χωρίς φωτισμό, τοποθέτησαν τεντωμένο σχοινί κάθετα στο οδόστρωμα, δένοντας τα άκρα του σε πασσάλους με αποτέλεσμα ημεδαπός άνδρας οδηγώντας μοτοσικλέτα να προσκρούσει στο σχοινί, να ανατραπεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.

• Στις 21-8-2020 αργά το βράδυ, στο ίδιο χωριό και σε σημείο χωρίς φωτισμό, είχαν τοποθετήσει πάλι τεντωμένο σχοινί με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε αυτό ένας ημεδαπός άνδρας, που οδηγούσε αυτοκίνητο και να προκληθούν υλικές ζημιές στο όχημα του.

• Στις 21-8-2020 τα ξημερώματα, στο ίδιο χωριό είχαν τοποθετήσει κάθετα στο οδόστρωμα πέτρες, ζάντες, λάστιχο οχήματος και άλλα αντικείμενα με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος και να παρακωλύεται η κυκλοφορία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των ανηλίκων και των γονέων τους
θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Μεσολογγίου.