Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η τρύπα στο Kemal Reis από τη σύγκρουση με τη φρεγάτα Λήμνος (pic)

Gazzetta team
Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η τρύπα στο Kemal Reis από τη σύγκρουση με τη φρεγάτα Λήμνος (pic)
Μια νέα φωτογραφία ντοκουμέντο έρχεται στο «φως», που δείχνει ξεκάθαρα μια μεγάλη τρύπα στο πλάι του Kemal Reis, αποτέλεσμα της σύγκρουσης με τη φρεγάτα Λήμνος!

Το protothema.gr και ο δημοσιογράφος Μάκης Πολλάτος φέρνει στο «φως» μια νέα φωτογραφία ντοκουμέντο, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα μια μεγάλη τρύπα στο πλάι του Kemal Reis, αποτέλεσμα της σύγκρουσης με τη φρεγάτα Λήμνος, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα!

Σήμερα, εξάλλου, 19 Αυγούστου, κυκλοφόρησε στην Καθημερινή άλλη μία φωτογραφία της τουρκικής φρεγάτας μετά την επακούμβηση με την ελληνική, την περασμένη Τετάρτη (12/8).

Ο Τούρκος κυβερνήτης φέρεται να έκανε λάθος χειρισμούς, με αποτέλεσμα να βγει μπροστά από τη «Λήμνος» και να ακολουθήσει η σύγκρουση των δύο πλοίων.

Η τουρκική φρεγάτα, η οποία συνόδευε το Oruc Reis, υπέστη ζημιές, σε αντίθεση με την ελληνική.

Μάλιστα, η εφημερίδα Εστία έκανε λόγο και για «θερμό διάλογο» μεταξύ του στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και του Τούρκου στρατηγού Γιασάρ Γκιουλέρ.

Υπενθυμίζεται ότι το Kemal Reis αποσύρθηκε από τη συνοδεία του Oruc Reis και η επίσημη δικαιολογία της Άγκυρας ήταν ότι πάει να συνοδεύσει το Barbaros στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...