Βόλος: Ζευγάρι παντρεύτηκε Σάββατο και έκανε το τραπέζι Κυριακή μεσημέρι για να μη σταματήσει το γλέντι τα μεσάνυχτα

Gazzetta team
Βόλος: Ζευγάρι παντρεύτηκε Σάββατο και έκανε το τραπέζι Κυριακή μεσημέρι για να μη σταματήσει το γλέντι τα μεσάνυχτα
Ένα ζευγάρι στον Βόλο, προκειμένου να μην τους... χαλάσουν το γλέντι στις 12 τα μεσάνυχτα, παντρεύτηκε Σάββατο και έκανε το τραπέζι το μεσημέρι της Κυριακής!

Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να είσαι ευρηματικός, σαν αυτό το ζευγάρι στον Βόλο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα taxydromos.gr, το ζευγάρι παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο (15/8), αλλά μετέφερε το γαμήλιο γλέντι για την Κυριακή το μεσημέρι!

Και ο λόγος, φυσικά, είναι ότι... δεν έβγαιναν οι ώρες. Τα μεσάνυχτα το κέντρο που θα φιλοξενούσε την εκδήλωση έπρεπε να κλείσει στο πλαίσιο των νέων μέτρων, οπότε αποφάσισαν να μεταφέρουν το γαμήλιο γλέντι την Κυριακή το μεσημέρι, για να έχουν χρόνο να το γιορτάσουν με την ησυχία τους.

Σε άλλες δεξιώσεις, δε -και βαφτίσεις- έγινε ο κακός χαμός, αφού ζευγάρια με λίστες καλεσμένων με 100 άτομα βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν ανακοινώθηκε το νέο πλαφόν των 50 ατόμων -χωρίς να προσδιοριστεί από πότε ισχύει το νέο μέτρο. Η ισχύς του νέου μέτρου ξεκίνησε από χθες, ωστόσο νεόνυμφοι ή γονείς που θα βάφτιζαν τα παιδάκια τους και θα έκαναν τραπέζι, αναστατώθηκαν, γιατί φοβήθηκαν ότι την τελευταία στιγμή θα έπρεπε να αρχίσουν να αφαιρούν ονόματα.

Κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν το ρίσκο και να τηρήσουν την αρχική περιορισμένη λίστα των καλεσμένων, άλλοι φρόντισαν να καλέσουν στη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και ενημερώθηκαν ότι το νέο πλαφόν των 50 ατόμων στις κοινωνικές εκδηλώσεις ισχύει από χθες, Δευτέρα 17 Αυγούστου, και έτσι να μπορέσουν να κάνουν το τραπέζι τους χωρίς το άγχος του προστίμου.