Απίστευτο περιστατικό στην Ελάτεια: Μπράβοι χτύπησαν άγρια και μαχαίρωσαν 25χρονο ντελιβερά

Gazzetta team
Απίστευτο περιστατικό στην Ελάτεια: Μπράβοι χτύπησαν άγρια και μαχαίρωσαν 25χρονο ντελιβερά
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ελάτειας στη Φθιώτιδα από την άγρια δολοφονική επίθεση σε 25χρονο ντελιβερά από 4-5 άτομα, πιθανότατα μπράβους!

Πρωτοφανές περιστατικό στην Ελάτεια της Φθιώτιδας το βράδυ της Πέμπτης (13/8), με την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, λίγο πριν τις 11 το βράδυ ένας νεαρός ντελιβεράς, 25 ετών συγκεκριμένα, πήγαινε μια παραγγελία με το μηχανάκι, όταν κάποιοι προσπάθησαν να τον μπλοκάρουν με ένα αυτοκίνητο Audi Α3. Αρχικά ο ντελιβεράς τούς ξέφυγε, ακολούθησε, όμως, καταδίωξη μέσα στο χωριό, όπου και τον ακινητοποίησαν!

Από το αυτοκίνητο, λοιπόν, κατέβηκαν 4-5 άτομα, που έμοιαζαν με μπράβους από τις περιγραφές των κατοίκων, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν άγρια τον 25χρονο στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα, ενώ ένας από αυτούς έβγαλε και μαχαίρι, χτυπώντας με αυτό τον νεαρό σε διάφορα σημεία!

Στη συνέχεια άφησαν τον νεαρό ντελιβερά αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκαν. Οι περίοικοι, που είχαν ακούσει φασαρία και κάποιοι από αυτούς είδαν το φοβερό σκηνικό της δολοφονικής επίθεσης, αλλά δεν τολμούσαν να επέμβουν φοβούμενοι τους μπράβους, ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Τι ερευνά η αστυνομία

Όπως τονίζεται στο ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας ερευνούν αν η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο νεαρός ντελιβεράς έχει να κάνει με ένα επεισόδιο που έγινε πριν λίγες ημέρες στην κωμόπολη της βόρειας Λοκρίδας.

Εκεί, ο 25χρονος φαίνεται πως παρεξηγήθηκε με μια παρέα για ένα σκυλί και πέρα από την όποια φραστική αντιπαράθεση, φέρεται να χτύπησε τον έναν από την παρέα.

Οι αστυνομικοί, λοιπόν, εξετάζουν το ενδεχόμενο αν οι 4-5 εκτελούσαν κάποια εντολή, αφού η δολοφονική επίθεση δεν είχε τα χαρακτηριστικά της ληστείας, αλλά της εκτέλεσης κάποιου συμβολαίου.