Κλείνουν τα μπαρ και συνεχίζουν στις παραλίες, αφήνοντας σκουπίδια παντού (pics & vids)

Gazzetta team
Κλείνουν τα μπαρ και συνεχίζουν στις παραλίες, αφήνοντας σκουπίδια παντού (pics & vids)
​Ανησυχητική η εικόνα στις παραλίες έξω από τα μπαρ που έκλεισαν χθες (11/8) για πρώτη φορά στις 12 τα μεσάνυχτα...

Πρώτη μέρα χθες (11/8) όπου τα μπαρ και τα κλαμπ σε 16 περιοχές της χώρας έκλεισαν στις 12 τα μεσάνυχτα, και φαίνεται πως το γλέντι συνεχίζεται κανονικότατα, αλλά στις παραλίες!

Και οι πρώτες εικόνες από το χθεσινό βράδυ είναι το λιγότερο ανησυχητικές...

Ενδεικτικό είναι βίντεο σε παραλία του Λαγανά, στη Ζάκυνθο, όπου γίνεται ο κακός χαμός!

Ο κόσμος, όπως μπορείτε να δείτε, συνωστίζεται... σαν να είναι στο μπαρ, χορεύοντας και διασκεδάζοντας ο ένας πάνω στον άλλον και χωρίς να φοράει μάσκα φυσικά, ενώ άφησαν την παραλία φεύγοντας γεμάτη σκουπίδια και σπασμένα μπουκάλια!

Παρόμοιες εικόνες σημειώθηκαν επίσης σε Ρέθυμνο και Χανιά, καθώς μόλις έκλεισαν τα μαγαζιά, ο κόσμος συγκεντρώθηκε στις παραλιακές οδούς, συνεχίζοντας την έξοδό του.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την ιχνηλάτηση του ΕΟΔΥ, προκύπτει ότι άτομα ηλικίας 18 έως 39 ετών αφορούν πλέον 4 στα 10 κρούσματα στη χώρα και είναι κυρίως όσοι έχουν επιστρέψει από διακοπές σε νησιά, όπως Μύκονος, Πάρος, Αντίπαρος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κως και Ζάκυνθος.

Το Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης & Εστίασης Μυκόνου, πάντως, απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση: «Βάσει ποιων επιδημιολογικών δεδομένων τεκμαίρεται ότι ο ιός μεταδίδεται από τις 00:00 - 07:00 και όχι από τις 7:01-23:59;».