Κορονοϊός: Στην Κρήτη στήνουν γάμο και γλέντι με 1.500 άτομα

Gazzetta team
Κορονοϊός: Στην Κρήτη στήνουν γάμο και γλέντι με 1.500 άτομα
Στήνουν γάμο και γλέντι με 1.500 άτομα εν μέσω κορονοϊού στην Κρήτη.

Γάμο με 1.500 καλεσμένους και γλέντι φαίνεται πως στήνουν στην Κρήτη εν μέσω κορoνοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ekriti.gr, την καταγγελία έκανε στην εκπομπή του Ράδιο Κρήτη, ο γνωστός επιχειρηματίας Θόδωρος Καλαθάκης.

Εν μέσω πανδημίας, με περιοριστικά μέτρα σε πλήρη εξέλιξη και με την απειλή του κορονοϊού πανταχού παρούσα, κάποιοι φαίνεται ότι ζουν στο καλοκαίρι του 2019 και βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, αψηφώντας κανόνες και οδηγίες.

Όπως είπε ο κ. Καλαθάκης πριν λίγες μέρες του τηλεφώνησε μία κυρία ζητώντας του να οργανώσει γάμο σε χωριό του νομού Ηρακλείου ...για 1.500 άτομα! Ο ίδιος αρνήθηκε, υπενθυμίζοντάς της ότι δεν γίνεται να διοργανώσει τέτοιο γάμο λόγω των απαγορεύσεων και των κινδύνων. «Τι θα γίνει αν μετά τον γάμο βγείτε θετική εσείς, ο σύζυγός σας και άλλοι 50;» ρώτησε ο επιχειρηματίας, για να εισπράξει την αφοπλιστική απάντηση: «Ε μά, σε μένα θα τύχει;».

Το θέμα εξελίσσεται ως πολύ σοβαρό καθώς, όπως είπε ο κ. Καλαθάκης, όταν είπε στην κυρία ότι κανένα επιχειρηματίας catering δεν πρόκειται να αναλάβει έναν τόσο μεγάλο γάμο, η απάντηση ήταν ότι θα το αναλάβει ξενοδοχείο, εκεί όπου όπως την ενημέρωσαν, «δεν υπάρχει πρόβλημα».

Ο κ. Καλαθάκης είπε ότι θα ενημερώσει αύριο το πρωί τον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εχίνος: Έφοδος της αστυνομίας σε γλέντι γάμου και πρόστιμο-μαμούθ 15.000 ευρώ για υπεράριθμους καλεσμένους