Νεμέα: Του είπαν ότι έχει κορονοϊό και αυτός πήρε το λεωφορείο και έφυγε

Gazzetta team
Νεμέα: Του είπαν ότι έχει κορονοϊό και αυτός πήρε το λεωφορείο και έφυγε
Συναγερμός στην περιοχή της Νεμέας -και όχι μόνο- το τελευταίο 24ωρο, μετά την είδηση πως ένας εργάτης αλβανικής καταγωγής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και ενώ του είπαν να παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, εκείνος πήρε το λεωφορείο από τον Ισθμό και επέστρεψε στην πατρίδα του!

Έντονη ανησυχία το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή της Νεμέας και όχι μόνο, μετά την είδηση πως ένας εργάτης αλβανικής καταγωγής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι αυτό...

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο εν λόγω άνδρας, αφού επέστρεψε από τις διακοπές του κάπου στην Ελλάδα (άγνωστο ακόμη πού), παρουσίασε συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κορονοϊού. Μετέβη, έτσι, σε ιδιωτική ιατρική κλινική της Κορίνθου, για να κάνει το τεστ.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει το korinthostv.gr, σε έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν μαζί του από την ιδιωτική κλινική, τον ενημέρωσαν ότι το τεστ βγήκε θετικό και πως έπρεπε να παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό. Ενημερώθηκε, μάλιστα και ο ΕΟΔΥ, προκειμένου να καταγραφεί ως κρούσμα.

Εκείνος, ωστόσο, αμέσως πήγε στον Ισθμό και πήρε λεωφορείο -με άλλους, φυσικά, επιβάτες μέσα- για να επιστρέψει στην πατρίδα του!