Τρίκαλα: 82χρονος κάλεσε κατά λάθος το 112 προκαλώντας γιγαντιαία κινητοποίηση των Αρχών

Gazzetta team
Τρίκαλα: 82χρονος κάλεσε κατά λάθος το 112 προκαλώντας γιγαντιαία κινητοποίηση των Αρχών
Δύο Α.Τ., οι δύο Κινητές Αστυνομικές Μονάδες των Τρικάλων, η πυροσβεστική, κτηνοτρόφοι με τα αγροτικά τους και κάτοικοι της περιοχής κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό 82χρονου, που κάλεσε κατά λάθος το 112...

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (6/8) στις Αρχές, καθώς ο ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 δέχτηκε κλήση από τα ορεινά των Τρικάλων, με το στίγμα να εντοπίζεται μεταξύ Χαλικιού-Ανθοχωρίου και Ανηλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tv10.gr, αμέσως στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν τα Α.Τ. Καλαμπάκας και Μετσόβου, οι δύο Κινητές Αστυνομικές Μονάδες των Τρικάλων, καθώς και η πυροσβεστική. Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και μάλιστα, με το που έγινε γνωστό το περιστατικό, στις έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που βρισκόταν σε ανάγκη συμμετείχαν και κτηνοτρόφοι με τα αγροτικά τους οχήματα, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Τελικά, μετά από έρευνες ωρών, άντρες της νεοσυσταθείσας δεύτερης ΚΑΜ εντόπισαν το άτομο στο... σπίτι του.

Τι είχε συμβεί;

Επρόκειτο για έναν 82χρονο Τρικαλινό, ο οποίος ήταν μια χαρά στην υγεία του και κάλεσε το 112... κατά λάθος, αφού ήταν καταχωρημένος ο αριθμός στο κινητό του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...