Τρικαλινός οδηγός έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει μπλόκο τραυματίζοντας σοβαρά αστυνομικό, τρελή καταδίωξη!

Gazzetta team
Τρικαλινός οδηγός έπεσε πάνω σε περιπολικό για να αποφύγει μπλόκο τραυματίζοντας σοβαρά αστυνομικό, τρελή καταδίωξη!
Ένας Τρικαλινός οδηγός, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το μπλόκο των αστυνομικών, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο περιπολικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας αστυνομικός. Ακολούθησε τρελή καταδίωξη.

Πρωτοφανές περιστατικό -για τα ελληνικά δεδομένα- στην Καρδίτσα.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, ένας τυπικός έλεγχος, που πραγματοποιούσαν άντρες της ΟΠΚΕ Καρδίτσας, πήρε άσχημη τροπή, όταν Τρικαλινός οδηγός δεν σταμάτησε για έλεγχο και προσπάθησε να ξεφύγει.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες του ίδιου Μέσου, ο οδηγός, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από το μπλόκο των αστυνομικών, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο περιπολικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας αστυνομικός!

Ακολούθησε τρελή καταδίωξη, με ένα άλλο περιπολικό να καταδιώκει τον δράστη έως τον νομό Τρικάλων και συγκεκριμένα μέχρι τα Μεγάλα Καλύβια. Εκεί, με τη συνδρομή δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, τελείωσε η καταδίωξη, όταν ο Τρικαλινός οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου.

Ο άτυχος αστυνομικός της ΟΠΚΕ Καρδίτσας, σύμφωνα πάντα με το trikalanews.gr, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας σοβαρά τραυματισμένος.

Το trikalaenimerosi.gr, εξάλλου, τονίζει πως πρόκειται για έναν 38χρονο αστυνομικό, που έχει τραύματα στο κεφάλι. Για τον δράστη, δε, αναφέρει πως ο λόγος που δεν σταμάτησε ήταν γιατί είχε στη κατοχή του ποσότητα ηρωίνης.