«Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα»: Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με όσους σπάνε τις βιτρίνες καταστημάτων (vid)

Gazzetta team
«Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα»: Έξαλλος ο Άδωνις Γεωργιάδης με όσους σπάνε τις βιτρίνες καταστημάτων (vid)
Βγήκε από τα ρούχα του ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για εθνική προδοσία αναφορικά με όσους σπάνε καταστήματα «σε καιρό κρίσης»!

Ξέσπασε ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1 και σχολιάζοντας το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις και τους συλληφθέντες, που προκάλεσαν τα επεισόδια την ημέρα της ψήφισης, βγήκε από τα ρούχα του!

Αρχικά τόνισε πως είναι «άλλο πράγμα οι διαδηλώσεις, που είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός και άλλο το να πετάς πέτρες σε αστυνομικούς και να σπας μάρμαρα και βιτρίνες». Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, έγινε έξαλλος.

«Τώρα, όταν μιλάμε για το πώς θα φέρουμε τουρίστες, για να μην πεινάσει ο κόσμος, για να μη χάσουν φτωχοί άνθρωποι τις δουλειές τους, να μην κλείσουν μαγαζιά, όταν μιλάμε για αυτή την Ελλάδα, να πηγαίνει ο άλλος σε αυτά τα μαγαζιά, που περνάνε αυτή την κρίση και να σπάει τα μάρμαρα, τα πεζοδρόμια και να του σπάει τη βιτρίνα, αυτό δεν είναι πια σπάσιμο βιτρίνας, είναι εθνική προδοσία. Αυτοί είναι προδότες. Δεν είναι απλώς καταστροφείς. Την ώρα που η Ελλάδα προσπαθεί να κρατήσει μια θέση εργασίας, πας και σπας το μαγαζί ρε... μην πω τώρα μια βαριά κουβέντα στην τηλεόραση! Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα», φώναξε!