Καρατομήθηκε από προϊστάμενος στην αποθήκη υλικών του Κορυδαλλού ο Αραβαντινός (vid)

Gazzetta team
Καρατομήθηκε από προϊστάμενος στην αποθήκη υλικών του Κορυδαλλού ο Αραβαντινός (vid)
Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου έβγαλε από την θέση του προϊστάμενου αποθήκης υλικών τον Αντώνη Αραβαντινό.

Εξελίξεις πυροδότησαν οι αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα συνέβαιναν στις φυλακές του Κορυδαλλού με τα γλέντια των κρατουμένων που είχαν προνομιακή μεταχείριση και περιελάμβαναν από σουβλάκια και παϊδάκια μέχρι και ιερόδουλες.

Στους διαλόγους της ΕΥΠ αναφέρεται κάποιος σωφρονιστικός υπάλληλος ο «Αντώνης ο Άραβας» και το μυαλό όλων πήγε στον Αντώνη Αραβαντινό.

Παραδοχή και διάψευση

Ο ίδιος, μιλώντας στο Star επιβεβαίωσε πως αναφέρονται σε αυτόν, διαψεύδοντας οτι άφηνε να γίνονται αυτά τα πράγματα...

«Ο Αντώνης ο Άραβας ο οποίος είναι προϊστάμενος του ψυχιατρείου. Προφανώς μιλάει για μένα αλλά δεν τα λένε σωστά […]Σε εμένα στο ψυχιατρείο δεν είχε μπει ποτέ. Καμία επαφή, μια φορά τον είχα δει έξω από τον Κορυδαλλό που ζήταγε επισκεπτήριο και του είπα όχι. Το αμφισβητώ απόλυτα», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ για τα... καλούδια που υπήρχαν, είπε: «Συνέχεια φτιάχνανε αυτοσχέδια τσίπουρα, αλλά προφανώς εδώ δε θα μιλάνε για τέτοια και ουίσκι έχουν μπει κατά καιρούς, πάντα βρίσκουν τρόπο, κάτι να κάνουν, κάπως να τα κάνουν, «βρώμικοι» φύλακες υπάρχουν, αλλά από τα επισκεπτήρια δεν περνάνε αυτά τώρα…» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Αραβαντινός.

Καρατόμηση

Μετά τις αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου αποφάσισε να του αλλάξει θέση.

Έτσι, από υπεύθυνου αποθήκης υλικού έγινε φύλακας στις γυναικείες φυλακές.