Αποκαλύψεις για τις φυλακές Κορυδαλλού: Πιτόγυρα, παϊδάκια, τσίπουρο και πόρνες

Gazzetta team
Αποκαλύψεις για τις φυλακές Κορυδαλλού: Πιτόγυρα, παϊδάκια, τσίπουρο και πόρνες
Οι καταγραφές της ΕΥΠ φέρνουν στην δημοσιότητα περιστατικά για τις φυλακές Κορυδαλλού που έμοιαζαν κέντρο διερχομένων.

Απίστευτες καταστάσεις έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με τις φυλακές του Κορυδαλλού από τις καταγραφές της ΕΥΠ που επιβεβαιώνουν το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.

Όπως αποκαλύπτει με λεπτομέρειες, το protothema.gr ένας δολοφονημένος επιχειρηματίας, αλλά και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που αναφερόταν με την κωδική ονομασία «ο Αντώνης ο Άραβας».

Αυτός μάλιστα φαίνεται πως αποτελούσε το... κλειδί, προκειμένου ο πρώτος να μπορεί, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, να εισέρχεται στις φυλακές και να προσφέρει διάφορα στους κρατούμενους που είχαν προνομιακή μεταχείριση.

«Επισκέπτεται τακτικά τις φυλακές με πολύ μεγάλη άνεση, διατηρεί επαφές με τον Α... όπου του επιτρέπει κάθε είδους διασκέδαση με τους ποινικούς. Στο παρελθόν έχουν προκύψει αναφορές τους σε γυναίκες που έβαλαν εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος», αναφέρεται χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Σε ένα άλλο κομμάτι για τον δολοφονημένο επιχειρηματία αναφέρει πως «βρίσκεται με παρέα όπου πίνουν όλοι μαζί (είναι μεθυσμένοι). Καλεί την αλλοδαπή με την οποία συνευρίσκεται ερωτικά και της λέει να πάει να τον συναντήσει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού δίνοντάς της παραγγελία να του πάει φαγητό (γύρους - σουβλάκια) επίσης της λέει να πάρει ταξί και μόλις φτάσει θα βγει αυτός έξω για να την βάλει μέσα. Η αλλοδαπή, η οποία δουλεύει ως ιερόδουλη, καταφτάνει στο ψυχιατρείο των φυλακών στις 22:00».