«Βασιλιάς των βασιλέων»: Ο αρχηγός των εκβιαστών του Πειραιά καμάρωνε για τα όπλα και τα τατουάζ του (vid)

Gazzetta team
«Βασιλιάς των βασιλέων»: Ο αρχηγός των εκβιαστών του Πειραιά καμάρωνε για τα όπλα και τα τατουάζ του (vid)
Ο 35χρονος φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος των εκβιαστών με έδρα τον Πειραιά καμάρωνε στα social media για τη συλλογή του από όπλα, καθώς φωτογραφιζόταν να κρατά από απλά περίστροφα μέχρι... ούζι!

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για το κύκλωμα των εκβιαστών με έδρα τον Πειραιά και τον 35χρονο φερόμενο αρχηγό του, ο οποίος μόνο χαμηλό προφίλ δεν κρατούσε...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, ο εν λόγω άνδρας καμάρωνε στα social media για τη συλλογή του από όπλα, ενώ φωτογραφιζόταν να κρατά από απλά περίστροφα μέχρι ούζι!

Σε άλλες φωτογραφίες εμφανίζεται πάνω σε γρήγορες μηχανές, ενώ στο πολύ γυμνασμένο σώμα του έχει μεγάλα τατουάζ. Ένα από αυτά, δε, ξεχωρίζει, καθώς γράφει ''king of kings'', δηλαδή «ο βασιλιάς των βασιλέων».

Η παραπάνω φράση, ωστόσο, προβληματίζει τις αρχές, αφού ενδέχεται να παραπέμπει και σε άλλη εγκληματική οργάνωση, στην οποία έχει συμμετοχή ο 35χρονος.

Υπάρχει ακόμη μια φωτογραφία του που τον δείχνει να κραδαίνει ένα χρυσό πιστόλι, ενώ σε άλλη εικόνα διακρίνεται με δύο σκυλιά πιτμπούλ.

Θυμίζουμε, το κύκλωμα των εκβιαστών διοργάνωνε, μεταξύ άλλων, και κυνομαχίες. Η αρχή του τέλους για τη συμμορία των μπράβων ήταν όταν πέρυσι πήγαν 7 σε εγκαίνια μαγαζιού στη Σαλαμίνα και θαμώνας τούς τραυμάτισε...

Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά το ρεπορτάζ του ALPHA: