Ήξεραν αλλά δεν είχαν στοιχεία για τον καθηγητή στην Ηλιούπολη που αποπλάνησε 14χρονη (vid)

Gazzetta team
Ήξεραν αλλά δεν είχαν στοιχεία για τον καθηγητή στην Ηλιούπολη που αποπλάνησε 14χρονη (vid)
Το θέμα με τον 44χρονο καθηγητή και τις επαφές του με τις μαθήτριες είχε αρχίσει να κυκλοφορεί αλλά κανείς δεν μιλούσε για αυτό.

Ένα 24χωρο μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης σχετικά με τον σάτυρο καθηγητή που είχε καταφέρει να αποπλανήσει μία 14χρονη μαθήτρια, έρχονται στο φως λεπτομέρειες που μόνο ως ανησυχητικές μπορούν να χαρακτηριστούν για την κοινωνία μας.

Και αυτό γιατί όπως αναφέρει το protothema.gr, το θέμα του 44χρονου ήταν γνωστό, όμως άπαντες το κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Μάλιστα, ο «Ελεύθερος Τύπος» αποκαλύπτει πως ο φυσικός, χωρίς ντροπή είχε πει σε φίλο του πως «είμαι πολύ ερωτευμένος με την μικρή». Και να σκεφτεί κανείς πως ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Τα παράπονα και οι προσπάθειες του διευθυντή

Κάποιες μαθήτριες του γυμνασίου στην Ηλιούπολη που ήταν διορισμένος, είχαν κάποια παράπονα για την συμπεριφορά του, καθώς συχνά-πυκνά έκανε απρεπή σχόλια.

Μάλιστα είχαν ενημερώσει τους γονείς και την διεύθυνση του σχολείου, ωστόσο δεν υπήρχαν στοιχεία, προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες επιπλήξεις τοσο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων όσο και από την Διεύθυνση του σχολείου.

Ο διευθυντής του σχολείου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επειδή είχε πιεστεί πολύ από την συμπεριφορά του καθηγητή προσπαθούσε να τον αποσπάσει σε κάποια διοικητική θέση, είτε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είτε στο υπουργείο Παιδείας προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με ανήλικα παιδιά.

Οι εξελίξεις όμως τον πρόλαβαν...

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο εκπαιδευτικός ήρθε σε πρώτη επαφή με την μαθήτρια του πέρσι όταν εκείνη πήγαινε πρώτη Γυμνασίου και εκείνος ήταν ο υπεύθυνος ψυχικής υποστήριξης των μαθητών.

Έκτοτε ξεκίνησε να την πιέζει, μέχρι που κατάφερε να την πείσει για τις... καλές προθέσεις του και να αρχίσει να βγαίνει μαζί της.

Ωστόσο σε μία από τις εξόδους τους, τυχαία τους είδε η μητέρα του κοριτσιού που κατήγγειλε το περιστατικό και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.