Ένας 33χρονος στην Λέσβο πυροβόλησε συγχωριανούς του, γιατί τους πέρασε για μετανάστες

Gazzetta team
Ένας 33χρονος στην Λέσβο πυροβόλησε συγχωριανούς του, γιατί τους πέρασε για μετανάστες
Παραλίγο να διπλό φονικό στη Λέσβο, όταν ένας πολίτης πυροβόλησε συγχωριανούς του, έχοντας την εντύπωση πως πρόκειται για μετανάστες...

Ένας 49χρονος πυροβόλησε δυο σκιές φοβούμενος ότι κινδυνεύει και τραυμάτισε δυο… φίλους του, έναν 33χρονο μάλιστα σοβαρά, καθώς τον «βρήκε» στο θώρακα, την κοιλιά και τον ώμο κι εκείνος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Στο νησί πίστευαν και έλεγαν πως κάποια στιγμή θα συμβεί τέτοιο κακό, καθώς μπροστά στον κίνδυνο των κλοπών από μετανάστες και πρόσφυγες, οι ντόπιοι κάνουν περιπολίες με ό,τι όπλο διαθέτουν για να προφυλάξουν τις περιουσίες τους.

Στον Αφάλωνα λοιπόν του δήμου Λέσβου, ένας 44χρονος και ένας 33χρονος, επιχείρησαν να περάσουν μέσα από ελαιώνες.

Ακούστηκε πυροβολισμός και ο 33χρονος έπεσε αιμόφυρτος. Ο 44χρονος έντρομος τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του ήταν σοβαρή και αποφασίστηκε να διακομιστεί στην Αθήνα με αεροσκάφος C-130.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη ενός 49χρονου κατοίκου της περιοχής, ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε επειδή βρισκόταν στο σημείο για περιφρούρηση των κτημάτων από τους μετανάστες και ισχυρίστηκε ότι ένιωσε να απειλείται.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από αμέλεια και οπλοχρησία και σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.