Έντονες αντιδράσεις της τουρίστριας με κορονοϊό που την έψαχναν τρεις μέρες στην Κρήτη

Gazzetta team
Έντονες αντιδράσεις της τουρίστριας με κορονοϊό που την έψαχναν τρεις μέρες στην Κρήτη
«Δεν θέλω να χαλάσω τις διακοπές μου», έλεγε στις αρχές και χρειάστηκε, τελικά, η συνδρομή της αστυνομίας για να την πείσουν να μπει σε καραντίνα...

Εξωφρενικά στοιχεία για το περιστατικό με τη θετική στον κορονοϊό Ρουμάνα τουρίστρια στην Κρήτη φέρνει στο «φως» το cretapost.gr.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας, η εν λόγω γυναίκα έκανε... τουρισμό για 72 ώρες μέχρι να την εντοπίσουν οι υγειονομικές αρχές!

Το Σάββατο (4/7), θυμίζουμε, αποκαλύφθηκε πως η Ρουμάνα είχε δηλώσει ξενοδοχείο το οποίο δεν είχε ανοίξει. Το τι συνέβη μετά, όμως, έχει ενδιαφέρον.

Η τουρίστρια, μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, υπεβλήθη στο τεστ για κορονοϊό και στη συνέχεια της δόθηκε -όπως ορίζει το πρωτόκολλο- η οδηγία να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο της και να παραμείνει εκεί για 24 ώρες, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Πήγε, λοιπόν, στο ξενοδοχείο, που είχε κλείσει από την πατρίδα της, και το βρήκε... κλειστό! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το τουριστικό γραφείο να της βρει άλλο διαθέσιμο ξενοδοχείο και να τη μεταφέρει εκεί.

Αυτή η αλλαγή, όμως, δεν γνωστοποιήθηκε ποτέ στις αρχές. Όταν, λοιπόν, βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ και έδειξαν πως η γυναίκα είναι θετική στον ιό, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πήγε στο δηλωθέν ξενοδοχείο, αλλά δεν βρήκε κανέναν.

Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού της και πράγματι, οι αρχές βρήκαν το σωστό ξενοδοχείο. Εκείνη, ωστόσο, που δεν βρήκαν εκεί... ήταν η Ρουμάνα, η οποία δεν κάθισε στο δωμάτιό της, αλλά έκανε βόλτες, απολαμβάνοντας τις διακοπές της.

Οι αρχές, τελικά, την εντόπισαν 72 ώρες μετά και της εξήγησαν πως βρέθηκε θετική στον ιό και ότι πρέπει να μπει σε καραντίνα.

Εκείνη, όμως... ούτε να το ακούσει!

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η τουρίστρια αντέδρασε έντονα και δεν θέλησε να συνεργαστεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να χαλάσω τις διακοπές μου».

Τελικά, με τη συνδρομή της αστυνομίας, η τουρίστρια πείστηκε και μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο καραντίνας.