Αναστάτωση στον αέρα εκπομπής με τη Βίκυ Κάβουρα: «Μου χαλάσατε τη διάθεση» (vid)

Gazzetta team
Αναστάτωση στον αέρα εκπομπής με τη Βίκυ Κάβουρα: «Μου χαλάσατε τη διάθεση» (vid)
«Καλύτερα δε γίνεται» είναι ο τίτλος της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού, όμως με την Βίκυ Κάβουρα να περιμένει υπομονετικά να βγει στον τηλεοπτικό αέρα.... χειρότερα δεν γινόταν!

Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα φαίνεται ότι περίμενε αρκετή ώρα για να βγει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, γεγονός που δημιούργησε μία μίνι αναστάτωση.

Ένας μικρός χαμός σημειώθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», την οποία παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, καθώς η γνωστή ηθοποιός, φαίνεται ότι περίμενε, αρκετή ώρα μέχρι να βγει στον αέρα, ενώ την εκνεύρισαν και κάποια σχόλια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «μου χαλάσατε τη διάθεση».

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ξεκίνησε λέγοντας «μου στεναχωρήσετε την καρκινίτσα μου», με τη Βίκυ Κάβουρα ν’ απαντά «Σας έβλεπα, τόση ώρα περιμένω. Εν τω μεταξύ είμαι νυσταγμένη, έχω το άγχος μου για το live το βράδυ. Ακούω και λέω “τι πλάκα έχουν σήμερα;” και μετά λέω “τι κακίες λένε σήμερα; Ξέχασαν ότι είμαι κι εγώ εδώ μάλλον και θέλουν να με προσβάλλουν”. Ξέρετε εσείς… Αλλά δεν πειράζει, μου τη χαλάσατε τη διάθεση».

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού ανέφερε σε απολογητικό ύφος. «Βικάκι, δεν θέλαμε να σου χαλάσουμε τη διάθεση, ειλικρινά και ξέρεις πολύ καλά τι συμπάθεια σου έχω».

«Κι εγώ έχω συμπάθεια σε σένα Ναταλία, αλλά και στους άλλους που είναι εκεί στο πάνελ. Αλλά αυτός ο καναπές με στεναχώρησε λίγο σήμερα, δεν έπρεπε», είπε η ηθοποιός.

«Βίκυ μου, αναφερθήκαμε σε σένα; Δεν κατάλαβα…», είπαν από το πανέλ, με την Βίκυ Κάβουρα ν’ απαντά, «Ξέρετε εσείς…».

«Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να περιορίσουμε τη στεναχώρια και να την πάρουμε πίσω;», ρώτησε η Ναταλία Γερμανού και η Βίκυ Κάβουρα είπε «Όχι, όχι».

Τέλος το ζήτημα λύθηκε με την Ναταλία Γερμανού να λέει «Να μην αναφερθούμε καθόλου και να το πάμε παρακάτω;» και την Βίκυ Κάβουρα ν’ απαντάει «Ναι».

Πηγή: Reader.gr