Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών με έδρα τον Πειραιά, δύο αστυνομικοί στους συλληφθέντες!

Gazzetta team
Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών με έδρα τον Πειραιά, δύο αστυνομικοί στους συλληφθέντες!
Ένα μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών με έδρα τον Πειραιά εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, σε μια υπόθεση, μάλιστα, που χαρακτηρίζεται άκρως σοβαρή. Δύο αστυνομικοί στους συλληφθέντες.

Μετά από μήνες ερευνών, με νόμιμες συνακροάσεις και φυσικές παρακολουθήσεις ατόμων, το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής εξάρθρωσε μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών με έδρα τον Πειραιά!

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, από τις σχεδόν 20 προσαγωγές οι περισσότερες έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες φαίνεται πως είναι και δύο αστυνομικοί, πιθανότατα χαμηλόβαθμοι, που είχαν περιφερειακό ρόλο. Έχουν ταυτοποιηθεί, επίσης και αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ. τουλάχιστον ακόμη 5 άτομα για εκβιάσεις καταστηματαρχών, ακόμη και για εμπρηστικές-βομβιστικές επιθέσεις.

Σε άλλο ρεπορτάζ, στο protothema.gr, εξάλλου, τονίζεται πως σήμερα (2/7) τα ξημερώματα κλιμάκια της Δίωξης Εκβιαστών με πολυεπίπεδη επιχείρηση που απλώθηκε σε όλη την Αττική συνέλαβαν τα εν λόγω άτομα, σε μια υπόθεση, δε, που χαρακτηρίζεται άκρως σοβαρή.

Αύριο, Παρασκευή (3/7), αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.