Πάτρα: Βρέθηκε η γλάστρα των 350 κιλών, έτσι την έκλεψαν (pics & vid)

Gazzetta team
Πάτρα: Βρέθηκε η γλάστρα των 350 κιλών, έτσι την έκλεψαν (pics & vid)
Περίπου 500 μέτρα πιο κάτω από το σημείο όπου εκλάπη φαίνεται πως βρέθηκε η περίφημη γλάστρα στην Πάτρα! Δείτε πώς την έκλεψαν.

Συνεχίζονται τα περίεργα πράγματα στην Πάτρα...

Τις τελευταίες μέρες, θυμίζουμε, η κλοπή μιας τεράστιας γλάστρας από τη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Πατρέως έχει προκαλέσει συζητήσεις και αντιδράσεις.

Ο δήμος από την πρώτη στιγμή έλεγε πως η τεράστια μεταλλική ζαρντινιέρα των 350 κιλών εκλάπη, ωστόσο καταστηματάρχες της περιοχής υποστήριζαν πως η γλάστρα μάλλον μετακινήθηκε λίγα μέτρα πιο μακριά από εκεί που βρισκόταν και πως ο δήμος δεν το κατάλαβε, γιατί δεν είχε δώσει ποτέ σημασία σε αυτόν τον εξοπλισμό. Άλλοι, δε, τόνιζαν πως μπορεί να την πήρε κάποιος καταστηματάρχης και την αξιοποίησε, φυτεύοντας λουλούδια.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, κυκλοφόρησε ένα αποκαλυπτικό βίντεο, που μάλλον επιβεβαιώνει τον δήμο. Η κάμερα κλειστού κυκλώματος, λοιπόν, δείχνει πως, τελικά, η γλάστρα εκλάπη από τη Ρήγα Φεραίου 114 τα ξημερώματα της 25ης Ιουνίου!

Στη 01:16 περίπου, όπως αναφέρει το patrastimes.gr, εισήλθε επαγγελματικό φορτηγό όχημα με γερανό (παπαγαλάκι) στον δρόμο και δύο άτομα «σήκωσαν» τη γλάστρα μπροστά στους περαστικούς, ανενόχλητοι, και διέφυγαν!

Σήμερα (1/7) το μεσημέρι, λοιπόν, η τοπική ιστοσελίδα dete.gr υποστηρίζει ότι βρήκε τη γλάστρα, σε άλλο σημείο της Ρήγα Φεραίου, περίπου 500 μέτρα πιο κάτω από εκεί που εκλάπη!

Το πώς και γιατί βρέθηκε εκεί παραμένει άγνωστο. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, το βίντεο που είδε το «φως» της δημοσιότητας να «ανάγκασε» τους δράστες να την επιστρέψουν, έστω και σε άλλο σημείο...