Θήβα: Λήστεψαν πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν φωτιά, ήθελαν να πάρουν και το όχημα!

Gazzetta team
Θήβα: Λήστεψαν πυροσβέστες που πήγαν να σβήσουν φωτιά, ήθελαν να πάρουν και το όχημα!
Οι πυροσβέστες στην Θήβα πήγαν να σβήσουν τη φωτιά και τους λήστεψαν, ενώ στόχευαν και στο όχημα αλλά δεν κατάφεραν να το πάρουν αφού οι πυροσβέστες πρόλαβαν να το απομακρύνουν.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Θήβα, όπου πυροσβέστες κλήθηκαν να σβήσουν φωτιά και δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα να τους ληστέψουν, ενώ προσπάθησαν να πάρουν και το πυροσβεστικό όχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί πλησίον του καταυλισμού Ρομά του Πυρίου, κλήθηκε να σβήσει πλήρωμα από την Π.Υ. Θηβών, ωστόσο δεν είχαν υπολογίσει τους παραβατικούς κατοίκους.

Οι δύο πυροσβέστες που κλήθηκαν να κάνουν το καθήκον τους, δέχτηκαν ξαφνικά επίθεση από ομάδα Ρομά που είχαν πρόθεση να τους ληστέψουν.

Πράγματι από τον έναν πυροσβέστη οι ληστές κατόρθωσαν να του αφαιρέσουν τη χρυσή αλυσίδα και από τον έτερο να του αποσπάσουν όσα χρήματα είχε επάνω του, ενώ επόμενος στόχος ήταν το πυροσβεστικό όχημα!

Το πρωτοφανές πλιάτσικο που επιχείρησαν δεν ολοκληρώθηκε καθώς πρόλαβαν να απομακρύνουν το όχημα και να ζητήσουν βοήθεια.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, με την Ασφάλεια Θηβών να αναλαμβάνει την προανάκριση και την υποχρέωση να συλλάβει τους δράστες της θρασύτατης ληστείας.