Δωδεκάχρονος καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση και ξυλοδαρμό από πατέρα συμμαθητή του (vid)

Gazzetta team
Δωδεκάχρονος καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση και ξυλοδαρμό από πατέρα συμμαθητή του (vid)
Στο Περιστέρι, οικογένεια από την Αλβανία καταγγέλλει πως ο 12χρονος γιος τους έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από πατέρα συμμαθητή του.

Ρατσιστική επίθεση και ξυλοδαρμό από πατέρα συμμαθητή του καταγγέλλει η οικογένεια ενός 12χρονου με καταγωγή από την Αλβανία στο Περιστέρι.

Σε βίντεο που δημσίευσε το Open, διακρίνεται ο γονέας να έχει ρίξει στο έδαφος τον 12χρονο και να τραμπουκίζει το παιδί σε κεντρική πλατεία του Περιστερίου.

«Έρχεται με τσαμπουκά και μου ρίχνει μπουκέτο, μετά τον ρίχνω κάτω και έρχεται ο μπαμπάς του. Ο μπαμπάς του με σπρώχνει και φεύγει ο γιος του και ο πατέρας με πιάνει από τα μαλλιά και μου χτυπάει το κεφάλι στο έδαφος», λέει ο 12χρονος στην κάμερα του Open.

Ο 12χρονος έχει συχνά διαφορές με το συγκεκριμένο παιδί καθώς όπως λέει τον βρίζει για τη χώρα προέλευσης των γονιών του.

Το παιδί έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, όπου ζουν εδώ και 30 χρόνια οι γονείς του που έχουν καταγωγή από την Αλβανία.

«Με βρίζει για τη χώρα μου και ο μπαμπάς του επειδή είχαμε ξανατσακωθεί μου φώναξε μία φορά και αυτή τη φορά μου έπιασε το μαλλί και με κοπάναγε», προσθέτει ο μικρός.

«Το παιδί αυτό λέει στους συμμαθητές να μην κάνουν παρέα το γιο μου και τον βρίζει επειδή έχει καταγωγή από την Αλβανία», είπε από την πλευρά του ο πατέρας του 12χρονου.

Μετά την επίθεση ο μικρός μαθητής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον αυχένα.

Όπως καταγγέλλει ο μικρός μαθητής ο πατέρας που τον χτύπησε του είπε: «Αν ξαναπειράξεις το γιο μου θα σε θάψω», τα οποία έχει γράψει και στο κολάρο του.

Οι γονείς του 12χρονου έχουν καταθέσει μήνυση και πλέον το λόγο για την υπόθεση έχει η δικαιοσύνη.

Ο πατέρας του παιδιού ανησυχεί για τον γιο του μετά το περιστατικό, ενώ εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο ν' αλλάξει σχολείο στον γιο του.

Πηγή: Reader.gr