Επίθεση με βιτριόλι: Ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα - γρίφος της 35χρονης (vid)

Gazzetta team
Επίθεση με βιτριόλι: Ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα - γρίφος της 35χρονης (vid)
Στο σπίτι της 35χρονης που κατηγορείται, για την επίθεση με το βιτριόλι, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών ένα ιδιόχειρο σημείωμα που την «καίει».

Ένα ιδιόχειρο σημείωμα που «καίει» την 35χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι, είδε το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega ένα ιδιόχειρο σημείωμα «γρίφο» κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές από το σπίτι της 35χρονης η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Το σημείωμα μάλλον αναφέρεται στον 40χρονο, ο οποίος φαίνεται πως το «μήλο της έριδος», με αποτέλεσμα η Ιωάννα να δεχτεί την επίθεση με το βιτριόλι αν και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η κοπέλα δεν είχε καμία σχέση μαζί του, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος στην κατάθεσή του.

Συγκεκριμένα στην εξέταση του 40χρονου άνδρα, προέκυψε ότι η αιτία αυτής της επίθεσης ήταν ανύπαρκτη και ζήτημα καθαρά της εμμονής της 35χρονης.

Τι αναφέρει το σημείωμα:

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείωμα. «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;», προσθέτει σε άλλο σημείο.