Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει τους απαγωγείς της Μαρκέλλας: Αναζητούνται μια γυναίκα και ένας ηλικιωμένος (vid)

Gazzetta team
Βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει τους απαγωγείς της Μαρκέλλας: Αναζητούνται μια γυναίκα και ένας ηλικιωμένος (vid)
Μια γυναίκα και έναν ηλικιωμένο, που έχουν καταγραφεί σε βίντεο, αναζητούν οι αρχές, ως κύριους υπόπτους για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας.

Δεκάδες τα αναπάντητα ερωτήματα στη σκοτεινή υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Το κοριτσάκι βρέθηκε χθες το πρωί σε κακή κατάσταση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ακόμη, όμως, τηρείται σιγή ιχθύος από τις αρχές. Κανείς, ούτε καν η οικογένειά της, δεν γνωρίζει τι συνέβη τις 40 ώρες που ήταν εξαφανισμένη.

Υπάρχει βίντεο που έχουν καταγραφεί οι απαγωγείς

Πληροφορίες, ωστόσο, που κυκλοφορούν από το απόγευμα της Κυριακής, λένε πως οι αστυνομικοί είναι κοντά στο να εξιχνιάσουν την υπόθεση, καθώς έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φέρεται να έχουν καταγραφεί οι απαγωγείς!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ALPHA, κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος έχει καταγράψει το 10χρονο κοριτσάκι να περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση. Η αστυνομία, ωστόσο, αναζητάει και έναν ηλικιωμένο. Οι αρχές, όμως, επειδή η Μαρκέλλα ίσως δεν είναι έτοιμη ακόμη, δεν της έχουν δείξει προς το παρόν το βίντεο.

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους

Στο ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, σημειώνεται πως τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα από τα πρώτα πρόσωπα που είδε η Μαρκέλλα μετά το τέλος της περιπέτειάς της, ήταν η μητέρα της. Σε δηλώσεις της, είπε πως η οικογένεια δεν είχε προηγούμενα με κανέναν και δεν γνωρίζει ποιος ή ποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στο παιδί της. «Η Μαρκέλλα είναι καλά. Δεν μου είπε τίποτα, απλά μόλις με είδε με πήρε μια αγκαλιά».

«Καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε...»

Την ίδια στιγμή, ο βιολογικός πατέρας της Μαρκέλλας μίλησε για πρώτη φορά.

«Θέλω να με ζητήσει η Μαρκέλλα και να πάω να τη δω με εισαγγελέα. Ενδιαφέρομαι για το παιδί, αν και έχω παντρευτεί ξανά και δεν μένω μαζί τους. Για την υπόθεση έμαθα από τον αδερφό της Μαρκέλλας, που μου είπε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε».