Επίθεση με βιτριόλι: Η κατηγορούμενη «ξενυχτούσε και έτρωγε σουβλάκια» στο χωριό της του Αγίου Πνεύματος (vid)

Gazzetta team
Επίθεση με βιτριόλι: Η κατηγορούμενη «ξενυχτούσε και έτρωγε σουβλάκια» στο χωριό της του Αγίου Πνεύματος (vid)
​Σοκαρισμένοι δηλώνουν συγγενείς της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα, ενώ ένας φίλος της αποκαλύπτει πως ενώ η αστυνομία έψαχνε την άκρη του νήματος στην Αθήνα, εκείνη είχε πάει στο χωρίο της για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπου διασκέδαζε μέχρι το πρωί και έτρωγε σουβλάκια.

Στο χωριό της φέρεται να πήγε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η φερόμενη δράστρια της επίθεσης ήταν φυσιολογική, όπως κάθε φορά και μάλιστα, φίλος της είπε χαρακτηριστικά: «Είχε έρθει από την Παρασκευή του Αγίου Πνεύματος. Εγώ τη συνάντησα την Κυριακή το απόγευμα. Έτρωγε σουβλάκια σε μαγαζί διπλανού χωριού και δεν μου φάνηκε ούτε αγχωμένη ούτε διαφορετική. Ήταν όπως πάντα. Ευδιάθετη και χαμογελαστή. Το προηγούμενο βράδυ, μάλιστα, διασκέδαζε μέχρι το πρωί σε κλαμπ της περιοχής μας».

Έκπληξη και ερωτήματα

Συγγενείς της γυναίκας, δε, δηλώνουν σοκαρισμένοι.

Συγκεκριμένα, η θεία και η ξαδέλφη της είπαν στην κάμερα ότι δεν θα φαντάζονταν ποτέ πως η 35χρονη θα βρισκόταν μπλεγμένη σε μια τέτοια ιστορία.

«Δεν είχε λόγο να το κάνει. Εγώ μόλις το άκουσα μου κόπηκαν τα πόδια», είπε η ξαδέλφη της.

Οι συγχωριανοί της, δε, την περιγράφουν ως μια όμορφη, επικοινωνιακή και οικονομικά ανεξάρτητη γυναίκα.

Δείτε το ρεπορτάζ από το 00:26:35 και μετά: