Επίθεση με βιτριόλι: H 35χρονη επικαλέστηκε ως άλλοθι τα νύχια και τα μαλλιά της

Gazzetta team
Επίθεση με βιτριόλι: H 35χρονη επικαλέστηκε ως άλλοθι τα νύχια και τα μαλλιά της
Πώς δικαιολόγησε η 35χρονη την απουσία από την δουλειά της και την περούκα που βρέθηκε στο σπίτι της.

H 35χρονη ισχυρίστηκε πως την στιγμή της επίθεσης με το βιτριόλι στην Ιωάννα είχε άλλοθι και μάλιστα είπε πως έφτιαχνε τα νύχια της, γι’ αυτό απουσίαζε από την εργασία της.

Όσον αφορά την περούκα που βρέθηκε στο σπίτι της, ισχυρίστηκε πως δεν είχε πετύχει η βαφή που έκανε στο μαλλί της και γι’ αυτό την είχε πάρει.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, η προμήθεια της καυστικής ουσίας που κατέστρεψε το 93% του προσώπου της Ιωάννας έγινε μέσω διαδικτύου από την 35χρονη και της στοίχισε μόλις 4,5 ευρώ.

Χτες, στο γραφείο του εισαγγελέα η 35χρονη γυναίκα δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις και οι απαντήσεις που έδινε κάθε φορά αιφνιδίαζαν. Η ίδια ήταν ψύχραιμη και έδειχνε αποστασιοποιημένη από τα γεγονότα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αρχές ρώτησαν ακόμη την κατηγορουμένη για τη σχέση της με το θύμα.

Η 35χρονη ανέφερε πως γνώριζε την Ιωάννα μέσω μιας ξαδέρφης της, δεν την ζήλευε όμως, όπως φέρεται να είπε. Σε ερώτηση δε για τον άνδρα που κατά την αστυνομία ήταν και η αιτία για τη ζήλια που ένιωθε, η κατηγορουμένη φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του χωρίς όμως να φοβάται ότι «τρίτο πρόσωπο» έχει μπει ανάμεσά τους. «Ναι, ξέρω τι έχει πάθει η 34χρονη» ήταν μάλιστα η απάντηση που έδωσε η κατηγορουμένη στην ερώτηση αν γνωρίζει για την επίθεση που δέθηκε η Ιωάννα.

Τι είπε για τα ρούχα

Η γυναίκα ρωτήθηκε όμως και για τα ρούχα που βρέθηκαν στο σπίτι της και συγκεκριμένα για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο. Τα ρούχα αυτά, σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστις της επίθεσης σε βάρος της Ιωάννας.

Σε αυτά τα ερωτήματα η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες ίδιες καμπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, πως είχε χρόνια να φορέσει το παντελόνι και πως το σακίδιο είναι ένα συνηθισμένο σακίδιο.

Πάντως, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, στο στοιχείο που ήταν καθοριστικό για τη σύλληψη της γυναίκας ήταν το γεγονός ότι εκείνη συνέχισε να χρησιμοποιεί την τηλεκάρτα από την οποία είχε γίνει το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί αμέσως μετά την επίθεση.

Η 35χρονη φέρεται να καλούσε αριθμούς που στη συνέχεια καλούσε και από το δικό της κινητό τηλέφωνο.