Δικηγόρος μπαρ στον Άλιμο: «Να μας πει ο δήμαρχος πώς γίνεται να μετρήσουμε τα άτομα από το βίντεο» (vid)

Gazzetta team
Δικηγόρος μπαρ στον Άλιμο: «Να μας πει ο δήμαρχος πώς γίνεται να μετρήσουμε τα άτομα από το βίντεο» (vid)
Η δικηγόρος της επιχείρησης (μπαρ) στον Άλιμο, στην οποία επιβλήθηκε «λουκέτο» δύο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ, λέει πως «τα βίντεο και οι φωτογραφίες δεν αποτελούν βέβαιο αποδεικτικό μέσο, αλλά επισφαλές».

Στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA μίλησε η Σουζάνα Κλημεντίδη, δικηγόρος της επιχείρησης (μπαρ) του Αλίμου, στην οποία επιβλήθηκε «λουκέτο» δύο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Θυμίζουμε, βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει πως στήθηκε ένα ξέφρενο πάρτι με σαμπάνιες και καλλίγραμμες χορεύτριες, όπου ο ένας χόρευε πάνω στον άλλον χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου Αλίμου, λοιπόν, Ανδρέα Κονδύλη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το μαγαζί θα κλείσει για δύο μήνες, καθώς, όπως τονίζει, «κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία».

Η κυρία Κλημεντίδη, ωστόσο, υπερασπίστηκε τον εντολέα της, αναφέροντας κατηγορηματικά τα εξής: «Τον έλεγχο δεν τον πράττουμε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μέσα από τα θεσμοθετημένα από την πολιτεία μέτρα.

Από τη στιγμή που ουδεμία βεβαίωση υπήρξε για παραβατική συμπεριφορά, αλίμονο σε μια ευνομούμενη πολιτεία, να φτάναμε στην καταδίκη μιας επιχείρησης που απασχολεί πάνω από 130 άτομα προσωπικό, και να την οδηγούσαμε σε αφανισμό.

Οι κυρώσεις που προβλέπονται για την συγκεκριμένη παράβαση είναι πολύ αυστηρές, απαιτείται και υπέρμετρη βεβαιότητα».

Και συμπλήρωσε: «Τα βίντεο και οι φωτογραφίες δεν αποτελούν βέβαιο αποδεικτικό μέσο, αλλά επισφαλές. Ήταν σύμφωνα με τα νόμιμα και προβλεπόμενα όρια. Ο εντολέας μου έλαβε όλα τα απαραίτητα μέσα για να προστατέψει τους υπαλλήλους του και όσους πήγαν εκεί για να διασκεδάσουν. Αν μπορούμε από το βίντεο να μετρήσουμε τα άτομα με βεβαιότητα να μας πει ο δήμαρχος Αλίμου πώς γίνεται».