Αγία Βαρβάρα: Βίντεο ντοκουμέντο από κινηματογραφική επιχείρηση των κομάντο του Λιμενικού (vid)

Gazzetta team
Αγία Βαρβάρα: Βίντεο ντοκουμέντο από κινηματογραφική επιχείρηση των κομάντο του Λιμενικού (vid)
Βίντεο που θυμίζει... ταινία από μεγάλη επιχείρηση των κομάντο του Λιμενικού για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών και εκρηκτικού μηχανισμού στην Αγία Βαρβάρα δόθηκε στη δημοσιότητα!

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από μεγάλη επιχείρηση των κομάντο του Λιμενικού για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών και εκρηκτικού μηχανισμού σε σπίτι στην Αγία Βαρβάρα δόθηκε στη δημοσιότητα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, όπως τονίζεται στη σχετική ενημέρωση, έλαβε χώρα στις 9 Ιουνίου επιχείρηση στελεχών της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, με τη συνδρομή προσωπικού της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στελεχών του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, κατά την οποία διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα, με τη συνδρομή σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9 «TOBBY» σε οικίες στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

  1. ένας αυτοσχέδιος εμπρηστικός-εκρηκτικός μηχανισμός, έτοιμος προς χρήση, που αποτελείται από: ένα πλαστικό μπιτόνι τεσσάρων λίτρων με εύφλεκτη ουσία, πιθανόν βενζίνη, τέσσερις κροτίδες, χρώματος μαύρου και δύο γκαζάκια χρώματος πράσινου και μπλε
  2. ένα καταγραφικό μηχάνημα,
  3. μία τηλεόραση,
  4. μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα, πιθανόν ακατέργαστης κάνναβης,
  5. τρεις κάμερες,
  6. δύο πλαστικές σακούλες τύπου zip

Επιπροσθέτως, κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 47χρονος ημεδαπός, εντός της οικίας του oποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα πιθανόν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους σαράντα έξι γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.