Ένα αίτημα στο Facebook είχε ως αποτέλεσμα την επίθεση με το βιτριόλι (vid)

Gazzetta team
Ένα αίτημα στο Facebook είχε ως αποτέλεσμα την επίθεση με το βιτριόλι (vid)
Η επαφή που είχε η Ιωάννα με τον σύντροφο της 35χρονης και το αίτημα φιλίας στο Facebook.

Σίγουροι πως έχουν πιάσει τον άνθρωπο που ευθύνεται για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, είναι στην Ελληνική Αστυνομία.

Παρά το γεγονός οτι η 35χρονη που προσήχθη σήμερα το πρωί, δεν έχει ομολογήσει την πράξη, όλα δείχνουν οτι είναι εκείνη, καθώς έχουν βρεθεί στην κατοχή της και η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε και η περούκα και η καμπαρντίνα που φορούσε.

Επίσης, κατά την διάρκεια της επίθεσης, το κινητό της έδειχνε να είναι απενεργοποιημένο.

Η πέτρα του σκανδάλου

Από εκεί και πέρα, το ρεπορτάζ της Mίνα Καραμήτρου στο Open, έφερε στο φως της δημοσιότητας κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες...

Η 35χρονη είναι ιδιωτική υπάλληλος και εργάζεται στην Καλλιθέα, σε κοντινή απόσταση από τον τόπο εργασίας της Ιωάννας και είχε φιλική σχέση με την άτυχη 33χρονη.

Είχε σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος έχει καταθέσει στις αρχές κι έχει αναφερθεί στις έντονες σκηνές ζηλοτυπίας που έχει βιώσει από την 35χρονη, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε την Ιωάννα και είχαν κάνει και κάποιες συνομιλίες.

Αυτές οι συνομιλίες αλλά κυρίως και ένα αίτημα στο Facebook που υπέπεσαν στην αντίληψη της 35χρονης, φαίνεται πως την οδήγησαν στο να επιτεθεί με βιτριόλη στην Ιωάννα.