Κρυφά πάρτι σε βίλες και στην Ρόδο: Προσκλήσεις με ειδικό κωδικό σε sms

Gazzetta team
Κρυφά πάρτι σε βίλες και στην Ρόδο: Προσκλήσεις με ειδικό κωδικό σε sms
Έντονη ανησυχία στην Ρόδο με τα κρυφά πάρτι που γίνονται σε βίλες, χωρίς να τηρούνται μέτρα ασφαλείας.

Μετά την Μύκονο, η μόδα των κρυφών πάρτι σε βίλες, έφτασε και στην Ρόδο...

Ηδη στις τελευταίες δύο εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής», έχουν διοργανωθεί στο νησί πάρτι, στα οποία μάλιστα για να μπεις, οι διοργανωτές αποστέλλουν ειδικό κωδικό στο κινητό του προσκεκλημένου ο οποίος χρησιμοποιείται για την είσοδο σε πολυτελείς βίλες οι οποίες ενοικιάζονται για το σκοπό αυτό!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε κάποια πάρτι υπάρχει αντίτιμο που καταβάλλεται κατά την είσοδο με τη χρήση και του κωδικού, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ο καλεσμένος αντί για αντίτιμο, φέρνει μαζί του αλκοόλ για το πάρτι.

Όπως προκύπτει, ενοικιάζονται βίλες κατά κύριο λόγο απομονωμένες, ώστε να μη γίνει αντιληπτό το πάρτι από την προσέλευση κόσμου και από τη δυνατή μουσική και φυσικά δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας και προσωπικής προστασίας!

Η… μόδα των κρυφών πάρτι έφτασε και στη Ρόδο ως αντίδραση στα αυστηρά περιοριστικά μέτρα σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δημιουργώντας έτσι εστίες πιθανής μετάδοσης του ιού!

Ετσι, την ώρα που ιδιοκτήτες καταστημάτων σε άλλα μέρη της χώρας δέχονται πρόστιμα και “λουκέτα” ως απόρροια της παραβίασης των αυστηρών περιοριστικών μέτρων, υπάρχουν επιτήδειοι που αγνοούν την δημόσια υγεία και στήνουν πάρτι σε βίλες, με τον έναν… πάνω στον άλλον και με την φοροδιαφυγή να “οργιάζει”!