Open: Τι υποστηρίζει η οικογένεια της φοιτήτριας - «Δεν έγινε κανένα πάρτι» (vid)

Gazzetta team
Open: Τι υποστηρίζει η οικογένεια της φοιτήτριας - «Δεν έγινε κανένα πάρτι» (vid)
Η οικογένεια της φοιτήτριας που φέρεται να έκανε πάρτι στη Θεσσαλονίκη και να έχει «σπάσει» την καραντίνα, πήρε θέση για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Αναστάτωση προκάλεσε νωρίτερα η είδηση πως prive πάρτι από κόρη γνωστής τραγουδίστριας σε βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης αποτέλεσε εστία υπερμετάδοσης κορονοϊού.

Το Open μετέφερε στον «αέρα» την τοποθέτηση των γονιών της φοιτήτριας, η οποία σημειώνει πως δεν έγινε κανένα πάρτι.

«Σύμφωνα με την οικογένεια, δεν έκανε πάρτι. Ο πατέρας της είπε ότι στις αρχές Μαΐου η κόρη του παρουσίασε κάποια ήπια συμπτώματα κορονοϊού (δέκατα, αοσμία) κι έμεινε για 15 ημέρες σε καραντίνα.

Αφού αισθάνθηκε ότι είναι καλά, επέστρεψε ένα μήνα αργότερα, ξεκίνησε το ταξίδι της για την Ελλάδα αεροπορικώς από το Λονδίνο στη Σόφια, και από εκεί οδικώς στην Ελλάδα. Στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα της συνέστησαν να παραμείνει στην περιοχή της κατοικίας της, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και δεν ζήτησαν κάποιο ιστορικό της, παρά μόνο ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο.

Όταν ήρθε στην Ελλάδα, έκανε από την πρώτη ημέρα παραμονής της το τεστ κατ' οίκον από ιδιώτη, το οποίο βγήκε αρνητικό. Μετά από τρεις ημέρες, επανέλαβε το μοριακό τεστ σε ιδιωτική κλινική, το οποίο βγήκε θετικό, αλλά με χαμηλό ιικό φορτίο, αφού είχε νοσήσει ένα μήνα νωρίτερα, κι από ό,τι είπαν οι γιατροί στους γονείς, η 25χρονη δεν μπορεί να μεταδώσει τον ιό.

Ήρθε σε επαφή με κάποια άτομα, 15 συνολικά, δεν διοργάνωσε κάποιο πάρτι, πήγαν επίσκεψη στο σπίτι τους κάποιοι φίλοι κι επισκέφθηκε και ένα ινστιτούτο ομορφιάς. Τα 15 άτομα αυτά ενημερώθηκαν, έκαναν το μοριακό τεστ, με τα 10 να έχουν τα αποτελέσματα και να είναι αρνητικά.

Όσο για το πρόστιμο των 5.000 ευρώ, δεν έχει συμβεί και μας το επιβεβαίωσαν και οι αστυνομικές αρχές», είπε η ρεπόρτερ του καναλιού.