Κύκλωμα της Αθήνας με αρχηγό τον «Ταρζάν» και τη σύντροφό του «Ζήνα» διακινούσε ηρωίνη στη Θεσσαλονίκη

Gazzetta team
Κύκλωμα της Αθήνας με αρχηγό τον «Ταρζάν» και τη σύντροφό του «Ζήνα» διακινούσε ηρωίνη στη Θεσσαλονίκη
Μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών με έδρα την Αθήνα και αρχηγό τον «Ταρζάν» και τη σύντροφο και συνεργό του «Ζήνα», «έριχνε» ηρωίνη στις πιάτσες της Θεσσαλονίκης και εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Ένα μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών με έδρα την Αθήνα, που «έριχνε» ηρωίνη ναρκωτικά στις πιάτσες της Θεσσαλονίκης, εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Αρχηγός φέρεται να είναι ένας 25χρονος από τα δυτικά προάστια με το προσωνύμιο «Ταρζάν», που με την 24χρονη σύντροφό του με το παρατσούκλι «Ζήνα» και άλλους δύο συνεργούς, πραγματοποιούσαν συχνά ταξίδια στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διοχετεύουν ηρωίνη στην πελατεία τους.

Η Δίωξη Ναρκωτικών, όμως, μετά από πληροφορίες, κατάφερε να τους εντοπίσει και να τους περάσει χειροπέδες.

Τους συνέλαβαν στα ΚΤΕΛ

Η οργανωμένη επιχείρηση, σύμφωνα με το protothema.gr, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα -στις 26 Μαΐου- στα ΚΤΕΛ Μακεδονίας. Το κύκλωμα είχε ταξιδέψει για να «ρίξει» πέντε κιλά ηρωίνης σε δέκα πακέτα. Οι αστυνομικοί ήταν εκεί και μετά από παρακολούθηση τούς συνέλαβαν.

Οι πληροφορίες λένε ότι η ομάδα ξεκίνησε τη δράση της πριν από περίπου δύο μήνες. Τα μέλη της ταξίδευαν κυρίως με τρένα, ώστε να μην κινούν υποψίες, ενώ ο αρχηγός με Ι.Χ. Μάλιστα, ήταν παλιοί γνώριμοι των Αρχών, καθώς στο παρελθόν είχαν εμπλακεί σε ανάλογες υποθέσεις.

Μετά τις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι αποφασίστηκε να μην προφυλακιστούν, αλλά να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.