Του έστειλαν με courier στην Κω 1 κιλό χασίς, αλλά το μύρισε ο σκύλος (pic)

Gazzetta team
Του έστειλαν με courier στην Κω 1 κιλό χασίς, αλλά το μύρισε ο σκύλος (pic)
Η αποστολή του δέματος με το χασίς στην Κω ήταν επιτυχημένη, όχι όμως και η παραλαβή του.

Λόγω των ελέγχων που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα αφού μπαίνουμε σε καλοκαιρινή περίοδο, οι έμποροι ναρκωτικών σε όλη την χώρα, ψάχνουν νέους τρόπους για να διακινούν το... εμπόρευμά τους, προκειμένου να είναι πιο ασφαλείς...

Χθες έγινε γνωστή η είδηση πως κύκλωμα στην Θεσσαλονίκη μετέφερε 5 κιλά ηρωίνης με τα ΚΤΕΛ, ενώ σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας ένα άλλο περιστατικό, από την Κω αυτή τη φορά.

Εκεί λοιπόν συνελήφθη ένας τύπος να παραλαμβάνει ένα από εταιρία κούριερ, το οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ, εμπεριείχε κάτι παραπάνω από ένα κιλό χασίς.

Το σκηνικό της σύλληψης

Οι άνδρες της ασφάλειας είχαν στήσει ενέδρα έξω από το γραφείο της εταιρίας ταχυμεταφορών και περίμεναν πότε θα έσκαγε ο παραλήπτης για να πάρει το συγκεκριμένο δέμα.

Βλέπετε σε έλεγχο που είχε γίνει νωρίτερα, ο σκύλος της αστυνομίας, το είχε μυρίσει και είχε αντιδράσει, δείχνοντας πως κάτι παράνομο υπήρχε στο εσωτερικό του.

Έτσι, στήθηκε όλη η επιχείρηση και μόλις έκανε την εμφάνισή του ο 37χρονος, ακινητοποιήθηκε.

Ο απολογισμός

Ανοίγοντας το δέμα, διαπιστώθηκε πως στο εσωτερικό του ήταν καλά κρυμμένα 1,115 κιλά χασίς, ενώ στην κατοχή του υπήρχαν και άλλα ναρκωτικά.

Βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και 2,17 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Όλα αυτά κατασχέθηκαν, ο άνδρας παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς πρέπει να βρει τον άνθρωπο που έστειλε το δέμα.