Έθαψαν 73χρονο στην Ρόδο, αλλά ένα μήνα μετά διαπίστωσαν πως είναι ζωντανός

Gazzetta team
Έθαψαν 73χρονο στην Ρόδο, αλλά ένα μήνα μετά διαπίστωσαν πως είναι ζωντανός
Πολλά ερωτηματικά από την υπόθεση του 73χρονου στην Ρόδο που όλοι θεωρούσαν οτι είναι νεκρός, αλλά αποδείχθηκε οτι είναι ζωντανός.

Μία όχι και τόσο συνηθισμένη ιστορία που συνήθως την διαβάζουμε σε site του εξωτερικού, έλαβε χώρα τις προηγούμενες μέρες στην Ρόδο.

Το περιστατικό έφερε στην επιφάνεια η Rodiaki και αφορά έναν 73χρονο, ο οποίος ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, αποδείχθηκε οτι είναι ζωντανός.

Το πτώμα και η κηδεία

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στις 24 Απριλίου, ένα άψυχο σώμα εντοπίστηκε σε μία αποθήκη γιαπί στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη.

Επειδή το συγκεκριμένο σημείο διέμενε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας, οι αρχές υπέθεσαν οτι είναι αυτός.

Έτσι κάλεσαν τα συγγενικά του πρόσωπα που στο νεκροτομείο, όπου παρά το γεγονός οτι το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, επιβεβαίωσαν πως ήταν αυτός.

Τις επόμενες ημέρες λοιπόν έγινε η κηδεία του, όμως ένα μήνα μετά ήρθε μία απρόσμενη είδηση...

Ανατροπή στην υπόθεση

Την Δευτέρα το βράδυ όμως, τα παιδιά του ενημερώθηκαν ότι ο… υποτιθέμενος νεκρός, ήταν ζωντανός και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα των Κολυμπίων έπειτα μάλιστα από παρέμβαση των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών του νησιού!

Κάτι που σήμανε συναγερμό στην αστυνομία, προκειμένου να βρει σε ποιον άνηκε το άψυχο σώμα.

Είναι πολύ πιθανό πλέον, να διαταχθεί εκταφή του νεκρού.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποιες φορές στο σπίτι του 73χρονου, σύχναζε και ένας φίλος του.