Καταγγελία για αστυνομική βία: Τον χτυπούσαν 4 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, έδιωξαν το ασθενοφόρο (vid)

Gazzetta team
Καταγγελία για αστυνομική βία: Τον χτυπούσαν 4 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, έδιωξαν το ασθενοφόρο (vid)
Η πλευρά του νεαρού λέει πως τον χτυπούσαν 4 αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, ενώ από την ΕΛΑΣ λένε οτι έπεσε πάνω σε μηχανές.

Καταγγελία για ένα νέο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας έκανε η πλευρά ενός 24χρονου, μετά το επεισόδιο που συνέβη στα Σεπόλια, την Κυριακή το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από το δελτίο ειδήσεων του Alpha, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν διαπληκτισμό με έναν νεαρό στην οδό Κρεόντος, ο οποίος βρισκόταν εκεί με τον πατέρα του.

Η πλευρά του καταγγέλλει πως τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν με γκλοπ και με κλωτσιές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει 9 ράμματα στο κεφάλι και να έχει αρκετές πληγές στο πρόσωπο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του, ισχυρίζεται οτι όταν έφτασε ασθενοφόρο στο σημείο (ο νεαρός ήταν γεμάτος στα αίματα), οι αστυνομικοί το έδιωξαν και οδήγησαν τον νεαρό στο τμήματα.

Πηγές της ΕΛΑΣ έδωσαν την δική τους εκδοχή για το συμβάν λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησαν το νεαρό γιατί δεν φοράει κράνος. Εκείνος και ένας φίλος του, αντιμίλησαν και υπήρξε ένταση.

Όταν του φόρεσαν χειροπέδες, εκείνος αντέδρασε και έπεσε πάνω στις μηχανές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος και οι αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον πιάσουν.

Ωστόσο η πλευρά του 24χρονου ξεκαθαρίζει οτι ο φίλος τους, που λέει η αστυνομία, δεν ήταν καν στο σημείο όταν έπεσαν οι μηχανές.

Δείτε το video με το ρεπορτάζ του Alpha...