Χούλιγκαν του Ολυμπιακού στα Γιάννενα επιτέθηκαν σε μίνι μάρκετ οπαδού του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Χούλιγκαν του Ολυμπιακού στα Γιάννενα επιτέθηκαν σε μίνι μάρκετ οπαδού του Παναθηναϊκού
Η κατάσταση με τους χούλιγκαν δείχνει να ξεφεύγει, καθώς πλέον τα επεισόδια επεκτείνονται και στην επαρχία.
Διαστάσεις που μόνο ως ανησυχητικές μπορούν να χαρακτηριστούν παίρνει τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Πλέον, αυτά δεν λαμβάνουν χώρα μόνο εντός της Αττικής, αλλά έχουν επεκταθεί και στην επαρχία, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα του ethnos.gr.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, Στα Γιάννενα συνελήφθησαν επτά άτομα, ηλικίας από 22 έως 25 ετών, για τα αδικήματα της ληστείας, της αθλητικής βίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

Οι επτά συλληφθέντες σύμφωνα με πληροφορίες είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες, μετέβησαν το βράδυ της Τρίτης σε μίνι μάρκετ - μανάβικο που διατηρεί οπαδός του Παναθηναϊκού και του επιτέθηκαν με πέτρες, ξύλα και πυρσούς χειρός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο κατάστημα.

Επιπρόσθετα, ένας εκ των κατηγορουμένων, ηλικίας 23 ετών, κατηγορείται ότι αφαίρεσε κατά τη διάρκεια της επίθεσης ένα σακίδιο πλάτης με προσωπικά έγγραφα του θύματος. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν άμεσα τα στοιχεία των κατηγορουμένων, οι οποίοι συνελήφθησαν σε διάφορα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων.

Στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε το αφαιρεθέν σακίδιο πλάτης με τα προσωπικά έγγραφα του παθόντα, στον οποίο αποδόθηκαν. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των ερευνών στα σπίτια των κατηγορουμένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι του 23χρονου: πέντε φωτοβολίδες, τρία καπνογόνα, δύο πυρσοί χειρός, βεγγαλικό χειρός, μεταλλική σιδερογροθιά, τρεις σουγιάδες, πτυσσόμενο μαχαίρι, πολυεργαλείο και κουκούλα τύπου full-face.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση στο κατάστημα αποτέλεσε πράξη αντεκδίκησης, αφού φαίνεται ότι υπήρξε κι άλλο επεισόδιο ή παρεξήγηση μεταξύ των συμμετεχόντων με οπαδικά αίτια.