Αποσύρεται το σποτάκι για τον συνωστισμό στις πλατείες (vid)

Gazzetta team
Αποσύρεται το σποτάκι για τον συνωστισμό στις πλατείες (vid)
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αποσύρεται το τηλεοπτικό σποτ με τον Χρήστο Λούλη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Σάββατο (9/5) παρουσιάστηκε ένα νέο σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Στο σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης είχε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με τον συνωστισμό στις πλατείες.

Ωστόσο η Πολιτική Προστασία το αποσύρει, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν και έκαναν λόγο για σεξισμό.

«Είχαμε στόχο την ευαισθητοποίηση, όχι τον διχασμό», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας:

«Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊου. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε.

Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά».